Kamil1344 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam serdecznie ! Jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GSXF 600. Problem rozpoczął się dziś gdy odebrałem motocykl z serwisu. Wymieniłem w motocyklu uszczelkę pod zaworami , napęd ,opone oraz olej. Gdy wróciłem z serwisu zauważyłem że jest zle założona uszczelka i kapie olej. Pojechałem do serwisu i poprawili to. Od początku czułem że z motocyklem jest coś nie tak wydawał mi się jakiś słabszy. Przejechałem 150km na nowym napędzie ,oponie i zacząłem trochę dawać w pipe. Motocykl jedzie 155km/h maksymalnie przy obrotach 10 tyś (11,5) odcina. Czym to może być spowodowane? Serwisant mówił żebym podjechał do nich w poniedziałek i sprawdza Ale chciałbym się was zapytać również. Przełożenia są takie same jak były. Gdy im go dawałem to zapierda%$ł jak trzeba. Ponad 200 leciał. A teraz ch&j. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Kamil1344 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1344 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Dodam jeszcze że Moto mi zjadło prawie cały zbiornik Paliwa przy 150km zrobionych.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1344 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wie ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi