Kamil1344 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam serdecznie ! Jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GSXF 600. Problem rozpoczął się dziś gdy odebrałem motocykl z serwisu. Wymieniłem w motocyklu uszczelkę pod zaworami , napęd ,opone oraz olej. Gdy wróciłem z serwisu zauważyłem że jest zle założona uszczelka i kapie olej. Pojechałem do serwisu i poprawili to. Od początku czułem że z motocyklem jest coś nie tak wydawał mi się jakiś słabszy. Przejechałem 150km na nowym napędzie ,oponie i zacząłem trochę dawać w pipe. Motocykl jedzie 155km/h maksymalnie przy obrotach 10 tyś (11,5) odcina. Czym to może być spowodowane? Serwisant mówił żebym podjechał do nich w poniedziałek i sprawdza Ale chciałbym się was zapytać również. Przełożenia są takie same jak były. Gdy im go dawałem to zapierda%$ł jak trzeba. Ponad 200 leciał. A teraz ch&j. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Kamil1344 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kamil1344 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Dodam jeszcze że Moto mi zjadło prawie cały zbiornik Paliwa przy 150km zrobionych.. 0 Cytuj
Kamil1344 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wie ktoś coś? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi