Nervous Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Siemka, gdyby ktoś szukał uchwytu na kask pod kamerkę, polecam skorzystać z usług http://krzysztofdrukuje.pl/ . Od jakiegoś czasu szukałem rozwiązania, dzięki któremu nie będę musiał robić żagla na kasku z miliona przejściówek i trafiłem na ww stronę, gdzie wykonują druk 3D pod konkretny model kasku. Zapłaciłem koło pięciu dyszek z wysyłką, więc cena wydaje mi się uczciwa. 1 Cytuj
Kejcior Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Łoooo git opcja! Może w końcu zdecyduje się przymocować kamerę do kasku, która leży w szafie i się kurzy od zeszłego sezonu! Bo mam/miałam obawy jak Ty, by robić jakieś dziwne konstrukcje 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
ErR Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wrzuć jakieś zdjęcie jak to wygląda. Jak z jakością itd. Bo też mam kamerkę którą chce do enduro kasku przyczepić a tak jak Ty nie chcę instalować miliona przejściówek. 0 Cytuj
Nervous Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jakość imo jest zadowalająca, nie jest to ideał ale biorąc pod uwagę że to jest drukowane a nie wyciskane na gorąco w prasie, to i tak jestem pod wrażeniem solidności uchwytu. BTW. widziałem że nasz odpowiednik na śląsku tj ichniejsze forum dogadało się z ww firmą i dzięki temu mają preferencyjne stawki przy zamawianiu, więc może ktoś ze Stowarzyszenia spróbowałby się porozumieć ? Ja proponuję Katarzynę vel. Warkoczyka 0 Cytuj
Roman Tracer Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Uchwyt na kasku Shoei GT-AIR LwG 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi