tymsoon Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Siema wszystkim ! Co prawda nie jestem z Łodzi, ale przeglądając to forum uważam je jako jedno z najlepszych ! najbardziej przejrzyste i żyjące Forum w internetach. za parę dni kończę 24 lata, motocyklami jeżdżę od bardzo dawna, zaczynając od simsonów kończąc na crossach i nakedach. Aktualnie jeżdżę Super duke'm, niebawem opiszę w galerii. 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witaj. Bardzo często w Siedlcach widzę tzw "zdrapki" mam nadzieję,że nie latasz tylko w kasku 😉 0 Cytuj
tymsoon Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Hehe, nieee. W moim przypadku kombi to podstawa ! 🙂 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi