aras sieżyje Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam wszystkich motozakręconych ✋ mam kuzynkę Ewę która 18 sierpnia będzie ślubować i choć jeszcze nie posiada własnego moto ma na tym punkcie zajawkę ( swego czasu z jej ojcem brykałem na MZ ,JAWA ) i chciałbym zrobić jej niespodziankę - obstawę. Ślub będzie w Kutnie w parafii św. Jana Chrzciciela o godzinie 17.00. Eskorta byłaby od domu młodej do kościoła, potem przelot miastem na salę , gdzie na motocyklistów czekać będzie poczęstunek - kawa herbata ciasto (chyba że ktoś reflektuje na schabowego 😋) , procentów nie obiecuję bo impreza będzie bezalkoholowa . Ja oczywiście jadę motocyklem z Łodzi. Dzięki za uwagę LwG i do zobaczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 No dobra, chyba sobie odpuszczę bo nie ma chętnych na przelocik do Kutna, ale nadal będę śmigał (w miarę możliwości) na nasze forumowe. Aha raczej nie wszyscy mnie kojarzą to jakby co Arek Czajka na fb 👋😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 no do 18 jeszcze trochę czasu, więcej cierpliwości Areczku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 mi się ogarnął urlop i jadę jednak we wrześniu a miałem właśnie 18 więc ... ja mogę być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ooo widzę mały ruch 😉 dzięki 😁 będzie miło jak się zbierze choć kilka motorków 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witam serdecznie, można się dołączyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 napewno tak im więcej tym lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Hej, daj znac skad bysmy jechali i o ktorej trzeba byc na miejscu. Kutno, moje stare smieci, jak nic nie wyskoczy moglabym dolaczyc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Witam wszystkich chętnych, każdy jest mile widziany 😀 Planuję ruszyć spod Auchan ( miejsce spotów forumowych) o godzinie 15.00 więc zbiórka 15, 20 minut wcześniej, przywitamy się i lecimy 😎 Poproszę jeszcze o łapkę pod tym postem każdego zdecydowanego, żebym wiedział ile będzie ludków mniej więcej. Do zobaczenia w sobotę 👋😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 znacz się, zbiórka 14:40 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Darek_Lodz napisał: znacz się, zbiórka 14:40 ? Dokładnie tak 😁 14.40 👍😜 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 OK, plany sobotnie najprawdopodobniej ulegną zmianie więc jeśli zgarniecie mnie spod McD w Zgierzu to chętnie się przewietrzę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Spoko Andrzej 👍 bądź w pogotowiu i dołączaj 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Cześć Koledzy, niestety nie zjawię się na zbiórce - wczoraj trochę plany się zmieniły i muszę Was przeprosić za nieobecność. Spokojnej drogi i duuuuuzo szczęścia Młodym życzcie Jeszcze raz przepraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Arek, zakrec cos z pogoda bo na Dabrowie juz grzmi. Zaraz bedzie lac. A ja juz nawet rozyczki na zadupek kupilam takie ladne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Radsoon dzięki za dobre chęci 👍 Ja mam nawet trochę balonów do przyczepienia do motorków i mam nadzieję że ten deszczyk to przejściowy 😀 także Marta myślę że zobaczę dziś te ładne różyczki 😃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Nawet motocykl mylam i wymiatalam piasek pedzelkiem z bebeszkow. A geraz juz leje deszcz. Oby sie wylalo do tej 14.40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Właśnie się dowiedziałem że w Kutnie nawet chmurki nie ma. Ooo pa przejaśnia się chyba 🔆🔆🔆😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 oby bo narazie leżę i pachnę i myślę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Hejka chetnie bym się podłączył do was ale nie wyrobię się na 15 na zbiórkę, jest możliwość podgonienia gdzieś na trasie? Jakie jest miejsce docelowe? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Dobra, uwaliłem się przy drinku czyli szczęśliwie dotarłam, liczę że reszta równie z Aleksa dojechała szczęśliwie do domów. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ja też dotarłem, mam nadzieję że reszta też teraz zostało tylko wyczyścić Moto dzięki za przejażdżkę i obstawkę, super było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 A Arek sponsoruje myjnie ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, MartaCrystal napisał: A Arek sponsoruje myjnie jestem za :) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 No przeca nie padało 😉😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi