TomekW Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Panie i Panowie. Nastał ten dzień. Nie czekały na mnie spakowane rzeczy przed domem, nie było krzyku, płaczu, lamentu. Było zaskoczenie i lekkie niedowierzanie. Ale stało się, jest, przyprowadziłem do domu nową kobietę. Hondę Reakcja córki bezcenna po podjechaniu na podjazd i podejściu do niej w kasku.I to pytanie na ucho "Tato kupiłeś sobie ten motor?" JejJej radość równie wielka jak moja. A wygląda tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jeździłem taką przez 3sezony ale w innym malowaniu. Super moto niech służy jak najdłużej. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szorek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ładna ta Twoja "Pszczółka " 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Gratuluję "Pszczółki" i córki! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Lancet córki to ja mam już dwie Same kobity. Żona, dwie córki i Honda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Gratulacje! Niech się dobrze sprawuje, bo wygląda naprawdę doskonale. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Gratulacje! Jeszcze na stare lata wspomnisz, że córki się przydają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Super 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Co do stanu moto. Plastiki jak zapewne widać, były malowane wszystkie. Widziałem zdjęcia przed malowaniem więc moto było całe. Fakt, że to malowanie jest ładniejsze. Moto było w rękach poprzednika od 2015 r. Opona tył ma nalatane 500 km, przód 3500 km i tyle ma też napęd. Ogólnie brak luzów i stuków. W zeszłym roku na zimowanie założone nowe tarcze i klocki na przod. Z ciekawostek, ma założone ledowe kierunki, które działają, ksenon, który również działa. Chyba nawet biksenon czy jakoś tak bo drogowe też są. Nigdzie nie widać wycieków. Moto stalo tydzień w garażu i zimniutkie zakurzone nieco odpaliło. Z braków i niedomagań, jedna żarówka wz tyłu do wymiany i nie działa czujnik rezerwy. Ogólnie stan techniczny wydaje mi się że jest bdb. Nie idealny bo nie nowe, ale raczej zadbane to co ważne. Aha i ma przelotówkę założoną. Ładnie brzmi W kwestii prowadzenia jedzie poprawnie, ciągnie równo bez wahań i zająknięcia. Biegi wchodzą lekko bez problemu i zbednych odgłosów. Jedyne co zauważyłem to że muszę się nauczyć łuków na tej maszynie. Przede wszystkim poprzedni właściciel to normalny chłopak, nie kombinator, przynajmniej takie sprawiał wrażenie. Jak pofruwam trochę to będę mógł napisać wiecej. Na pewno jeśli bedzie tylko możliwość to oddam na jazdę testową komuś doświadczonemu żeby mógł wypowiedzieć się na temat Pszczółki bardziej precyzyjnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzios2 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Ładna sztuka, długo rozważałem zakup F4. Skończyło się na F4i ale F4 zawsze będzie mi bliska. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ładna żółta Wydaje mi się że grafika od F4i. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Odświeżę trochę temat ponieważ Pszczółka zmieniła właściciela w grudniu i jestem obecnie wolny. Poszukuję więc swojej drugiej połówki a planuję Z750 model 2003-2006. Jak już ten moment nastanie to się tutaj zamelduję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2259 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Piękna, niech służy 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 No piękna, ale już służy komuś innemu 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi