Massi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to ja poproszę na PW jak to osiągnąć jeśli to jest bardzo proste 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czy wiadomo już coś na temat filmiku z audi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrna strzala Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam to samo pytanie:D Co z filmikiem z audi:)? Nagralo sie cos;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja bym był ostrożny z tymi filmikami bo jak wpadną w „niebieskie” ręce to jeszcze mogą się mandaty posypać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Atmosfera niesamowita:D frekwencja dopisała.. pod kościołem naliczyłem 65 sztuk ale parę maszyn już odjechało...także pewnie pękła 70.. jeśli chodzi o filmik z Audi to też się chętnie na niego piszę.. Pełny szacunek dla blokujących, odwaliliście kawał dobrej roboty... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Naliczylem 74 z mlodymi. Filmik jak sie tylko pojawi to dam znac. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jesli chodzi o strzaly to ja jestem z tego znany dosyc ;D ale Karton87 tez napierdzielal niesamowicie ;D Potwierdzam, crosiak jest the best. Jak na ślubie Gosi nieopatrznie stanąłem za crosiakiem pod kościołem to do końca dnia piszczało w uszach Ale ten odgłos to bardziej strzały armatnie niż z broni maszynowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Bulba weź się skontaktuj co z filmem :< 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 NIe odbiera. Pewnie "zarobiony" mocno jest 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibo Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 postaraj sie bede wdzieczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 coś wiadomo o filmiku 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wiadomo. Rozmawialem w ub. tygodniu i sa cholerne problemy ze zgraniem tego z kamery bo to jakis analogowy antyk byl. Ale jak go znam to nie odpusci 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 i co poradzili sobie z tymi problemami??? bedzie ten film??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 odświerzę temat.. coś o filmie wiadomo?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 I jak tam z filmikiem? Chyba wszyscy by sobie zobaczyli i przypomnieli tą miłą obstawę przez Łódź i okolice...Dla mnie o tyle ważne bo mam już swoją datę ślubu i nie ukrywam, że chciałbym by u Nas było coś takiego również no ale to odzielny wątek się stworzy jak już będzie się termin (21 września) zbliżał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi