Julka Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Żądam zmiany tematu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 i obłożyć d*pe styropianem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 W sumie,siedzieć za Julką,czysta przyjemność ale ona jak pojedzie to w tym swoim chłopięcym Alpinestarsie a nie w szpilkach i kiecce:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 a to już zależy od twojego daru przekonywania xD możesz próbować może coś ugrasz tak w sumie... to ona nie musi jechać w swoim chłopięcym bo możesz dać jej swój męski XD Jula sorry za docinki : D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Julka?? Ugram coś?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 OFF TOPIC!!! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No daj śrubie odpowiedź bo przecież musi dobie znaleźć kogoś na tylną kanape! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ze Śrubkiem to ja się policzę poza forum 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 jak to sie mówi "dokręć mu śrube!" hahhaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 oby za tydzień też tak było podjade do was na małe palenie;) 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 "Bo z dziewczynami nigdy nie wie,oj nie wie się czy dobrze jest czy może jest,jest już źle... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 temat o paradzie a my tu karaoke ;o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 dobra koniec głupot bo dostaniemy bana od moderatora Podsumowując: impreza pierwsza klasa,oby więcej takich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Podsumowując: impreza pierwsza klasa,oby więcej takich Chyba oby taka była w sobotę koleżanka też będzie :** buzki od niej dla wszystkich:D ehhh.. dopuscić kogoś do kompa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Krótki filmik ode mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 prawdziwej kobiecie w szpilkach jest zawsze wygodnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 wrzucę zdjęcia bo trochę zrobiłam jak tylko uda mi się je zgrać parada świetna, ale trochę za długa, mogli nas uprzedzić że tyle km nakręcimy. klimat świetny. podziwiam i dziękuję osobom blokującym skrzyżowania za bezpieczny przejazd. choć była jedna sytuacja przy kaliskim gdzie dwa pasy nie były zablokowane i jakiś dziadek z rozpędem wyjechał (tak to wyglądało przynajmniej) dobrze że w nikogo nie przywalił, ale ciarki mnie przeszły jak to zobaczyłam. czy jest to ustalane kto blokuje czy to spontanicznie wychodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 wydaje mi się że było ustalone, bo chłopaki na prawdę dobrą robotę robili - być może nie zdążyli wrócić z innego miejsca wypad fajny, szkoda że prędkość patrolowo-szydercza - kilka maszyn aż się zagotowało (osób przy okazji ) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 wydaje mi się że było ustalone, bo chłopaki na prawdę dobrą robotę robili - być może nie zdążyli wrócić z innego miejscarobota pierwsza klasa! zgadzam się z tym:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzieki wszystkim za udana impreze, faktycznie myslalem ze z ta sala to jakas pomylka wyszla i jedziemy do Tomaszowa a tu klops na rondzie nawrotka.Mlodzi poprostu po trasie znajomych szukali. Taka prozba do BULBY zeby zalatwil ten filmik co nagrany zostal ze srebrnej AUDI A8 (czulem sie jak na wideo rejestratorze)-i to za darmoche. Haha. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 choć była jedna sytuacja przy kaliskim gdzie dwa pasy nie były zablokowane i jakiś dziadek z rozpędem wyjechał (tak to wyglądało przynajmniej) dobrze że w nikogo nie przywalił, ale ciarki mnie przeszły jak to zobaczyłam.rowniez na retkini na nawrotce jakis debil, widzac ze jedziemy, nie mogl sie zatrzymac i jechal na chama, chocby mial w nas wjechac.. eh ta kultura niektorych kierowcow. nie moga co niektorzy przezyc, ze kisza sie w puszkach.. na szczescie to jednostki, a wiekszosc kierowcow 4 kolek byla dzis w porzadku najwazniejsze, ze nikomu nic (z wyjatkiem Twoich ciarek ) blokowanie rzeczywiscie profesjonalnie ps. nie wiecie czyj slub byl na jutrzenki? wracajac na wlosci mijalem kolejna parade slubna pod postacia kilku motocykli typu chrom 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 zdjęcia dodane, szału nie ma, ale zawsze jakaś dokumentacja jest:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Widowiskowa impreza, a kreacji Młodej Pary tylko pozazdrościć. blokowanie rzeczywiscie profesjonalnie oj tam, ważne że skuteczne ....szału nie ma,następnym razem nie N8, tylko przeproś się z GS'em i solo na moto post s. Leder-Jacken - FC-Moto.de http://www.motoin.de/newsletter/2012-06-19.htm?refID=11&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_content=Problemlink&utm_campaign=1216-angebote 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 czy jest to ustalane kto blokuje czy to spontanicznie wychodzi? blokowanie to był spontan,po tym jak na skrzyżowaniu marszałków i potem na mickiewicza rozdzieliły nas światła. zgadałem się z kolesiem od białej RRki a potem dołączyło jeszcze kilka maszyn i był git. Na następną paradę trzeba ustalić wcześniej kto blokuje i zostawić choć pół pasa na przeloty z końcana przód:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A resztę uczulić na to, że ma was przepuszczać na powrotach bo w takiej wielkości paradzie to chyba większość z nas brała po raz pierwszy udział. I jeszcze raz brawo za zorganizowanie tym bardziej, że to był spontan. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi