Skocz do zawartości

[23 Czerwiec] Parada Ślubna - Łódź

Bulba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zidus

22

• Bulba

13

• consuela

10

• Dann

6

Top użytkownicy w tym temacie

a to już zależy od twojego daru przekonywania xD możesz próbować może coś ugrasz

tak w sumie... to ona nie musi jechać w swoim chłopięcym bo możesz dać jej swój męski XD Jula sorry za docinki : D

Podsumowując: impreza pierwsza klasa,oby więcej takich :smile:

Chyba oby taka była w sobotę :smile: koleżanka też będzie :** buzki od niej dla wszystkich:D

ehhh.. dopuscić kogoś do kompa

wrzucę zdjęcia bo trochę zrobiłam jak tylko uda mi się je zgrać:smile:

parada świetna, ale trochę za długa, mogli nas uprzedzić że tyle km nakręcimy. klimat świetny. podziwiam i dziękuję osobom blokującym skrzyżowania za bezpieczny przejazd. choć była jedna sytuacja przy kaliskim gdzie dwa pasy nie były zablokowane i jakiś dziadek z rozpędem wyjechał (tak to wyglądało przynajmniej) dobrze że w nikogo nie przywalił, ale ciarki mnie przeszły jak to zobaczyłam. czy jest to ustalane kto blokuje czy to spontanicznie wychodzi?

wydaje mi się że było ustalone, bo chłopaki na prawdę dobrą robotę robili - być może nie zdążyli wrócić z innego miejsca

wypad fajny, szkoda że prędkość patrolowo-szydercza - kilka maszyn aż się zagotowało (osób przy okazji :biggrin:)

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

wydaje mi się że było ustalone, bo chłopaki na prawdę dobrą robotę robili - być może nie zdążyli wrócić z innego miejsca

robota pierwsza klasa! zgadzam się z tym:)

Dzieki wszystkim za udana impreze, faktycznie myslalem ze z ta sala to jakas pomylka wyszla i jedziemy do Tomaszowa a tu klops na rondzie nawrotka.Mlodzi poprostu po trasie znajomych szukali. Taka prozba do BULBY zeby zalatwil ten filmik co nagrany zostal ze srebrnej AUDI A8 (czulem sie jak na wideo rejestratorze)-i to za darmoche. Haha.

choć była jedna sytuacja przy kaliskim gdzie dwa pasy nie były zablokowane i jakiś dziadek z rozpędem wyjechał (tak to wyglądało przynajmniej) dobrze że w nikogo nie przywalił, ale ciarki mnie przeszły jak to zobaczyłam.

rowniez na retkini na nawrotce jakis debil, widzac ze jedziemy, nie mogl sie zatrzymac i jechal na chama, chocby mial w nas wjechac.. eh ta kultura niektorych kierowcow. nie moga co niektorzy przezyc, ze kisza sie w puszkach.. na szczescie to jednostki, a wiekszosc kierowcow 4 kolek byla dzis w porzadku ;)

najwazniejsze, ze nikomu nic (z wyjatkiem Twoich ciarek ;))

blokowanie rzeczywiscie profesjonalnie ;)

ps. nie wiecie czyj slub byl na jutrzenki? wracajac na wlosci mijalem kolejna parade slubna pod postacia kilku motocykli typu chrom :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Widowiskowa impreza, a kreacji Młodej Pary tylko pozazdrościć.

blokowanie rzeczywiscie profesjonalnie ;)

oj tam, ważne że skuteczne :smile:

....szału nie ma,

następnym razem nie N8, tylko przeproś się z GS'em i solo na moto ;)

post s.

Leder-Jacken - FC-Moto.de

http://www.motoin.de/newsletter/2012-06-19.htm?refID=11&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_content=Problemlink&utm_campaign=1216-angebote

czy jest to ustalane kto blokuje czy to spontanicznie wychodzi?

blokowanie to był spontan,po tym jak na skrzyżowaniu marszałków i potem na mickiewicza rozdzieliły nas światła. zgadałem się z kolesiem od białej RRki a potem dołączyło jeszcze kilka maszyn i był git. Na następną paradę trzeba ustalić wcześniej kto blokuje i zostawić choć pół pasa na przeloty z końcana przód:)

A resztę uczulić na to, że ma was przepuszczać na powrotach bo w takiej wielkości paradzie to chyba większość z nas brała po raz pierwszy udział.

I jeszcze raz brawo za zorganizowanie tym bardziej, że to był spontan. :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...