Fluffy Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Dzień dobry, hej! Mam na imię Wojtek. W niedługim czasie stuknie mi 29 wiosenek 😩. Mieszkam w Łodzi. Na jesieni 2016 roku postanowiłem że chciałbym zacząć jeździć na motocyklu. Przez okres jesienno-zimowy czytałem, oglądałem wszytko co się dało na temat techniki jazdy. Rady, porady, ciekawostki. Przyswajałem całą wiedzę którą udało mi się znaleźć. Zaraz na początku roku zakupiłem kompletny strój i marszu zapisałem się na kurs, wiedza się przydała. Dość szybko opanowałem podstawy techniki jazdy (jak na osobę która nigdy wcześniej nie siedziała na motocyklu 😉). Egzamin państwowy, slalom wolny... Ostatni pachołek zahaczony nogą (czemu te pachołki są takie WIELKIE 🤔). No trudno stress. Drugie podejście, udało się! Podczas oczekiwania na plasticzek rozpoczęło się poszukiwanie motocykla. Już od dawna rozmyślałem nad modelem, ale teraz prawie mając już uprawnienia trzeba było podjąć ostateczną decyzję. Była Honda CB500, Honda Cb750, Suzuki Bandit, Yamaha XJ600. I stało się zobaczyłem Ją. Mio bellissimo, zakochałem się. Yamaha FZS600 w pięknym szafirowym/kobaltowym kolorze. Mówią że przynajmniej jeden motocykl trzeb kupić sercem... I tak się stało, jak tylko odebrałem prawo jazdy wsiadłem w samochód z przyjacielem i pojechałem 250km w ciemno po moją ukochaną. Nie obyło się bez pewnym nie przyjemnych niespodzianek, ale to może opiszę przy okazji prezentacji motocykla 😄. I tak do dzisiaj jesteśmy razem, pierwszy sezon mijał na poznawaniu maszyny w miejskiej dżungli. W drugim sezonie (obecnym), kilka dni temu udało mi się wyskoczyć na mazury (moja pierwsza poważna trasa 😥). Po tej wyciecze zakochałem się w motocyklach ponownie i jeszcze mocniej! Co prawda póki co niestety odkrywam i przeżywam tą pasję sam (nikt w mojego bliskiego otoczenia nie jeździ na moto ). Ale mam nadzieję że uda mi się to zmienić 😎 LwG, i do zobaczenia gdzieś na zatłoczonych ulicach Łodzi ☺️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Czołem! Miłych wrażeń na dwóch kołach więc! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol1188 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam 👋 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dzien dobry Historia troche podobna do mojej, szerokosci! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam...Wreszcie ktoś napisał więcej niż ,,CZEŚĆ MAM NA IMIĘ ...JESTEM Z ŁODZI"😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 13 godzin temu, MartaCrystal napisał: Dzien dobry Historia troche podobna do mojej, szerokosci! Heh, a mało brakowało i bym się zgłaszał na twoją wycieczkę w góry. Niestety trochę za późno się tu zarejestrowałem. Było by o czym pogadać . Swoja drogą Tracer, ahh. Moje obecne marzenie 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 9 godzin temu, Fluffy napisał: Heh, a mało brakowało i bym się zgłaszał na twoją wycieczkę w góry. Niestety trochę za późno się tu zarejestrowałem. Było by o czym pogadać . Swoja drogą Tracer, ahh. Moje obecne marzenie 😊 Wycieczka w gory to chyba jednak kiedy indziej, pozalewane szlaki, pozrywane drogi We wrzesniu stabilniejsza pogoda, a poki co pewnie pojezdze tu&owdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Czołem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 1 godzinę temu, MartaCrystal napisał: Wycieczka w gory to chyba jednak kiedy indziej, pozalewane szlaki, pozrywane drogi We wrzesniu stabilniejsza pogoda, a poki co pewnie pojezdze tu&owdzie. Ooo, to nie dobrze 😕 Ale góry są piękne o każdej porze roku, więc nic straconego A mniejsze wycieczki tez potrafią być równie fajne ☺️ No dobra bo chyba nie powinniśmy sobie tu urządzać pogawędek w górach 😅😅 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Siemano Zapraszamy na czwartkowe spoty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Pozdrawiam nie dość że ten sam rocznik to tez na fazerku super moto kto wie może się spotkamy i kiedyś polatamy szerokości Edytowane 26 Lipca 2018 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Witamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witaj 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi