PeZet Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Witamy serdecznie . Słowem wstępu, do FŁM dołączyłem w pierwszej połowie 2013r. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy czwartkowe spoty zaczynały się pod Centralem, następnie pod starą halą sportową (pod samolotem) jak i obecne, kiedy to widzimy się co czwartek pod Auchanem, czy też zwyczajnie podczas przelotów na łódzkich ulicach. Tutaj poznałem i nadal poznaję wielu bardzo fajnych, pozytywnie zakręconych motocyklizmem ludzi. Stąd też, razem z moją narzeczoną, a wkrótce moją żoną, Moniką chcielibyśmy zaprosić Was na nasz ślub, który odbędzie się 04.08.2018 o godz. 17:10 w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łodzi przy ul. Baczyńskiego 156. Z tego co już zdążyłem się zorientować jest już w tym dniu jeden ślub koleżanki i kolegi z forum, którym oczywiście życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na szczęście nasza uroczystość kompletnie nie będzie ze sobą kolidować z racji tego, że jest znacznie później. Wracając do meritum, miło nam będzie, jeśli zaczniecie z nami podróż z Sanktuarium Miłosierdzia Bożego do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie (znaczna część trasy, zapewne wielu osobom jak nie większości znana). Planowaną trasę przejazdu podam bliżej uroczystości. Oczywiście dla towarzyszących nam w tym dniu motocyklistów przewidujemy płynne% upominki. Idealnie byłoby gdyby osoby chętne wpisywały się w postach poniżej. Jeśli chcielibyście nam towarzyszyć w tym ważnym dla nas dniu, to serdecznie zapraszamy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Pezet się żeni, oho, Pezet 😁 Dzięki za zaproszenie, trzeba się stawić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja również postaram się, żeby mi nic nie wypadlo w tym dniu i będę. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Składam gratulacje i tak jak Lucass, jeśli nic ważnego mi nie wyskoczy to będę w tym dniu wam towarzyszyć 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Pozostał już tylko tydzień, więc najwyższy czas zacząć się stresować . Póki co pogoda dopisuje i prognozy są dobre, ale kto wie co będzie (obym tylko nic złego nie wykrakał ). Zapomniałem dodać, że przewidzieliśmy również nieco słodkich upominków. Chyba, że się rozpuszczą w tej temperaturze . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W zasadzie to już ostatnia prosta i za chwilę nadejdzie godzina zero . Podsumowując: Msza zacznie się ok 17:10 i potrwa z życzeniami pewnie do godz. 18:00. Wiec pewnie gdzieś w okolicach 18: 00 wyruszymy w trasę spod kościoła do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie. Podaje planowaną trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/QJSzHGetz3y Trzymajcie proszę kciuki za pogodę (jeden za to, żeby burze omijały Łódź i okolice, drugi za to żeby nie było okrutnego żaru z nieba) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Powinienem zdążyć podjechać gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_stian Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dzięki .Na pewno będę,nasze gratulacje💐 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 No i się ożenił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Pomyślności !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze raz z małżonką bardzo Wam dziękujemy za obecność, za życzenia i całą oprawę. Byliście rewelacyjni !!! Wszyscy nasi goście Was wspominają . Pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, PeZet napisał: Jeszcze raz z małżonką szybko się przestawiłeś na nowy tryb ;) Dziękujemy za podziękowania i polecamy się na przyszłość ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi