PeZet Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 Witamy serdecznie . Słowem wstępu, do FŁM dołączyłem w pierwszej połowie 2013r. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy czwartkowe spoty zaczynały się pod Centralem, następnie pod starą halą sportową (pod samolotem) jak i obecne, kiedy to widzimy się co czwartek pod Auchanem, czy też zwyczajnie podczas przelotów na łódzkich ulicach. Tutaj poznałem i nadal poznaję wielu bardzo fajnych, pozytywnie zakręconych motocyklizmem ludzi. Stąd też, razem z moją narzeczoną, a wkrótce moją żoną, Moniką chcielibyśmy zaprosić Was na nasz ślub, który odbędzie się 04.08.2018 o godz. 17:10 w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łodzi przy ul. Baczyńskiego 156. Z tego co już zdążyłem się zorientować jest już w tym dniu jeden ślub koleżanki i kolegi z forum, którym oczywiście życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na szczęście nasza uroczystość kompletnie nie będzie ze sobą kolidować z racji tego, że jest znacznie później. Wracając do meritum, miło nam będzie, jeśli zaczniecie z nami podróż z Sanktuarium Miłosierdzia Bożego do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie (znaczna część trasy, zapewne wielu osobom jak nie większości znana). Planowaną trasę przejazdu podam bliżej uroczystości. Oczywiście dla towarzyszących nam w tym dniu motocyklistów przewidujemy płynne% upominki. Idealnie byłoby gdyby osoby chętne wpisywały się w postach poniżej. Jeśli chcielibyście nam towarzyszyć w tym ważnym dla nas dniu, to serdecznie zapraszamy . 2 Cytuj
ro6ert Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 Pezet się żeni, oho, Pezet 😁 Dzięki za zaproszenie, trzeba się stawić! 1 Cytuj
Lucass Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja również postaram się, żeby mi nic nie wypadlo w tym dniu i będę. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Asker88 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Składam gratulacje i tak jak Lucass, jeśli nic ważnego mi nie wyskoczy to będę w tym dniu wam towarzyszyć 😀 2 Cytuj
PeZet Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2018 Pozostał już tylko tydzień, więc najwyższy czas zacząć się stresować . Póki co pogoda dopisuje i prognozy są dobre, ale kto wie co będzie (obym tylko nic złego nie wykrakał ). Zapomniałem dodać, że przewidzieliśmy również nieco słodkich upominków. Chyba, że się rozpuszczą w tej temperaturze . 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W zasadzie to już ostatnia prosta i za chwilę nadejdzie godzina zero . Podsumowując: Msza zacznie się ok 17:10 i potrwa z życzeniami pewnie do godz. 18:00. Wiec pewnie gdzieś w okolicach 18: 00 wyruszymy w trasę spod kościoła do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie. Podaje planowaną trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/QJSzHGetz3y Trzymajcie proszę kciuki za pogodę (jeden za to, żeby burze omijały Łódź i okolice, drugi za to żeby nie było okrutnego żaru z nieba) . 1 Cytuj
Wolf Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Powinienem zdążyć podjechać gratulacje. 1 Cytuj
seba_stian Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dzięki .Na pewno będę,nasze gratulacje💐 1 Cytuj
Lucass Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
PeZet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze raz z małżonką bardzo Wam dziękujemy za obecność, za życzenia i całą oprawę. Byliście rewelacyjni !!! Wszyscy nasi goście Was wspominają . Pozdrawiamy 1 Cytuj
ro6ert Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, PeZet napisał: Jeszcze raz z małżonką szybko się przestawiłeś na nowy tryb ;) Dziękujemy za podziękowania i polecamy się na przyszłość ;) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi