Skocz do zawartości

Najwyższy czas powiedzieć TAK ;-). Zaproszenie na ślub 4 sierpnia 2018

PeZet

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy serdecznie :).

Słowem wstępu, do FŁM dołączyłem w pierwszej połowie 2013r. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy czwartkowe spoty zaczynały się pod Centralem, następnie pod starą halą sportową (pod samolotem) jak i obecne, kiedy to widzimy się co czwartek pod Auchanem, czy też zwyczajnie podczas przelotów na łódzkich ulicach. Tutaj poznałem i nadal poznaję wielu bardzo fajnych, pozytywnie zakręconych motocyklizmem ludzi.

Stąd też, razem z moją narzeczoną, a wkrótce moją żoną, Moniką chcielibyśmy zaprosić Was na nasz ślub, który odbędzie się 04.08.2018 o godz. 17:10 w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łodzi przy ul. Baczyńskiego 156.

Z tego co już zdążyłem się zorientować jest już w tym dniu jeden ślub koleżanki i kolegi z forum, którym oczywiście życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na szczęście nasza uroczystość kompletnie nie będzie ze sobą kolidować z racji tego, że jest znacznie później.

Wracając do meritum, miło nam będzie, jeśli zaczniecie z nami podróż z Sanktuarium Miłosierdzia Bożego do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie (znaczna część trasy, zapewne wielu osobom jak nie większości znana). Planowaną trasę przejazdu podam bliżej uroczystości.

Oczywiście dla towarzyszących nam w tym dniu motocyklistów przewidujemy płynne% upominki. Idealnie byłoby gdyby osoby chętne wpisywały się w postach poniżej.

Jeśli chcielibyście nam towarzyszyć w tym ważnym dla nas dniu, to serdecznie zapraszamy :).

Ja również postaram się, żeby mi nic nie wypadlo w tym dniu i będę. :)

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Pozostał już tylko tydzień, więc najwyższy czas zacząć się stresować ;).

Póki co pogoda dopisuje i prognozy są dobre, ale kto wie co będzie (obym tylko nic złego nie wykrakał :wacko:).

Zapomniałem dodać, że przewidzieliśmy również nieco słodkich upominków. Chyba, że się rozpuszczą w tej temperaturze :hihi:.

W zasadzie to już ostatnia prosta i za chwilę nadejdzie godzina zero ;).

Podsumowując:

Msza zacznie się ok 17:10 i potrwa z życzeniami pewnie do godz. 18:00. Wiec pewnie gdzieś w okolicach 18: 00 wyruszymy w trasę spod kościoła do Hotelu Grzegorzewski w Tuszynie.

Podaje planowaną trasę przejazdu:

https://goo.gl/maps/QJSzHGetz3y

Trzymajcie proszę kciuki za pogodę (jeden za to, żeby burze omijały Łódź i okolice, drugi za to żeby nie było okrutnego żaru z nieba) :).

Jeszcze raz z małżonką bardzo Wam dziękujemy za obecność, za życzenia i całą oprawę.

Byliście rewelacyjni !!!

Wszyscy nasi goście Was wspominają :).

Pozdrawiamy

1 godzinę temu, PeZet napisał:

Jeszcze raz z małżonką

szybko się przestawiłeś na nowy tryb ;)

Dziękujemy za podziękowania i polecamy się na przyszłość ;)