Radsoon Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Wymiana oleju zobowiązuje po roku.Dalej Valvoline 20W50 DURABLEND.+/-3,75 litra wg serwisówki, filtr olejowy.Na liczniku 86350km, od początku sezonu minęło raptem 1449 km. Szału zero Czysto hobbystyczne jeżdżenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłosiłem swoje R1100r u Kosmatego do wystawy Motomikołajów w Manufakturze, po chwili czekania dostałem pozytywną odpowiedź. W tym roku pomagamy Dzieciom z Domu Dziecka nr 2, 3, 6, 15, wstawiłem na wystawę swoje BMW R1100r + wrzuciłem datek do puszki by wspomóc najbardziej potrzebującym oraz licytuje na aukcji ! Polecam też wspomóc jakimś datkiem do puszki + zajrzeć na aukcję motomikolajehttps://allegro.pl/uzytkownik/lodzmotomikolaje Oraz zrzutkęhttps://zrzutka.pl/75y7u4 + Zapraszam na zakończenie - parada Motomikołajów w Łodzi 07.12.2019 roku PS. Był ktoś z forum w Manu / Porcie bądź macie w planach uczestnictwo w Motomikołajach? ZAŁĄCZNIKI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Oficjalnie zaczynam powoli sezon Przegląd na pierwszy ogień - klakson jest, światła są, mrugacze też - ktoś nie przeszedł kiedyś przeglądu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja ale nie z przyczyn technicznych lecz formalnych. Motocykl Yamaha XJ 600S Diversion, rocznik 1992. Nie miał jakiejś tam unijnej naklejki (bo kiedyś nie robili i nie było obowiązku). Coś a'la tabliczka znamionowa. Około 70PLN w urzędach + szukanie miejsca gdzie to nakleić, żeby się nie odkleiło. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Przyszły zabawki do eRki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Dominator na pokładzie. Jest głośno, ale jest też lepiej niż na Ori - bardziej głęboki dźwięk. Do tego zauważyłem, że przestał szarpać tak po odkręceniu manetki minimalnie, dosłownie o 1/2mm na 1 biegu - teraz tego problemu nie ma. Wizualnie też mi się podoba - odsłania całe koło. Edytowane 26 Września 2020 przez Radsoon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 no pięknie. I na koło poszedł bez kierowcy nawet 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorguś 74 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Cześć. Mam pytanie do Radsoon. Czy po wywrotce na bok,na cylinder,mogła się wykrzywić rama? Zdarzyło mi się coś takiego na trawie przy bardzo małej prędkości,praktycznie brak uszkodzeń, nawet pokrywa cylindra nie porysowała się.. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 12 godzin temu, Jorguś 74 napisał: Cześć. Mam pytanie do Radsoon. Czy po wywrotce na bok,na cylinder,mogła się wykrzywić rama? Zdarzyło mi się coś takiego na trawie przy bardzo małej prędkości,praktycznie brak uszkodzeń, nawet pokrywa cylindra nie porysowała się.. Pozdrawiam Nie powinna - tutaj ramą jest cała jednostka napędowa. Na trawie tym bardziej. po czym podejrzewasz skrzywienie ramy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof12019 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 ale ładne 0 Cytuj Miłośnik rowerów elektrycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Obstawa motocyklowa Anety i Mietka - 28.08.2021r. Szczęścia Młodej Parze ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 I to byłoby na tyle. W tym sezonie zrobione ledwo 230 km - Tak - 230 km Nim zacznie się sezon 2023 w planach gruby serwis ! M.in regulacja luzów zaworowych, sprawdzenie rozrządu, wymiana oleju w silniki, skrzyni biegów, dyfrze, płynu hamulcowego, wymiana obudowy zewnętrznej lampy tylnej (pęknięte jedno mocowanie), wymiana akumulatora na nowy. Dołożenie być może osłony silnika a tak to eRka śpiocha w garażu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 W dniu 21.08.2019 o 19:11, Em Darek napisał: Znalazłem oparcie: https://www.ebay.de/itm/GIVI-E111-Beifahrerruckenlehne-fur-E55N-E55NT-V56NN-V56NNT-Maxia-3-4-NEU/223478168175?epid=1476763049&hash=item3408563a6f:g:vEIAAOSwUKxYfoSH 50Euro za oparcie? u nas 189zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi