Ciastek Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Cześć, Tu Bartek, jestem z miasta Łodzi, 32 lat, ma maszyna, to BARTON Hyper 125cc :-) Trafiłem tutaj wpisując w Google "forum motocykle łódź" , to całkowity przypadek biorąc pod uwagę na jakie pierdoły zazwyczaj trafiam ;-) Było to przed imprezą urodzinową forum, na którą niestety nie miałem fizycznej możliwości dojechać... Moja historia z jednośladami w kilku punktach: Wiek ok. 19/20 lat - Komar (Romet) na wsi, w którym przerobiłem gaz w miejsce przedniego hamulca (i tak nie działał) w tym samym czasie jak wyżej, miałem okazję pojeździć WSK, ETZ-ką i innymi maszynami sąsiadów, a nawet zaliczyłem wizytę w rowie w wieku ok 22 lat - chiński skuter 50cc i duuuużo km na liczniku dwa lata później kupiłem MZ ES 250 Trophy - jechałem nią ze 3 razy, bo się popsuła, a próba naprawy skończyła się na rozłożeniu jej na czynniki pierwsze i sprzedaży :-) mając 25 lat kupiłem Yamahę TDM 850 - jeździłem nią trzy piękne sezony, po czym zastała się w garażu, sprzedana w 2018 rok 2018 - BARTON Hyper 125 - chińskie enduro kupione z myślą o pojeżdżeniu w trasy, może po Polsce, może za granicę... Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia! Bartek (Ciastek) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witaj 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 WitajWysłane z mojego FLOW_5 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Czołem! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 No w końcu jakaś konkretna autoprezentacja. Cześć i powodzonka 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi