Ciastek Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Cześć, Tu Bartek, jestem z miasta Łodzi, 32 lat, ma maszyna, to BARTON Hyper 125cc :-) Trafiłem tutaj wpisując w Google "forum motocykle łódź" , to całkowity przypadek biorąc pod uwagę na jakie pierdoły zazwyczaj trafiam ;-) Było to przed imprezą urodzinową forum, na którą niestety nie miałem fizycznej możliwości dojechać... Moja historia z jednośladami w kilku punktach: Wiek ok. 19/20 lat - Komar (Romet) na wsi, w którym przerobiłem gaz w miejsce przedniego hamulca (i tak nie działał) w tym samym czasie jak wyżej, miałem okazję pojeździć WSK, ETZ-ką i innymi maszynami sąsiadów, a nawet zaliczyłem wizytę w rowie w wieku ok 22 lat - chiński skuter 50cc i duuuużo km na liczniku dwa lata później kupiłem MZ ES 250 Trophy - jechałem nią ze 3 razy, bo się popsuła, a próba naprawy skończyła się na rozłożeniu jej na czynniki pierwsze i sprzedaży :-) mając 25 lat kupiłem Yamahę TDM 850 - jeździłem nią trzy piękne sezony, po czym zastała się w garażu, sprzedana w 2018 rok 2018 - BARTON Hyper 125 - chińskie enduro kupione z myślą o pojeżdżeniu w trasy, może po Polsce, może za granicę... Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia! Bartek (Ciastek) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
boroś Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 WitajWysłane z mojego FLOW_5 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj boroś LwG!
Rogal Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 No w końcu jakaś konkretna autoprezentacja. Cześć i powodzonka 0 Cytuj ...
Rekomendowane odpowiedzi