sphinx Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Siemanko. Szukam opony na tył do swojego KM125. Zamierzam jeździć w lekkim terenie. Jakiś las, łąki i szosy... Trochę czytałem i dużo osób poleca Michellin AC10 maja homologację na drogi i podobno cenowo wypadają dobrze. Niestety nie mam doświadczenia z nimi, ani innymi oponami. Gdybym wybrał te AC10 to pojawia się problem. Producent zalecił 110/80/18 a Michelin są tylko 110/100/18 oraz 100/100/18. Prosiłbym o pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sphinx Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 a może jakiegos mitasa czy pirelli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayan Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Z tego co czytałem dużo ludzi poleca przód Continental TKC 80 a tył Mitas E09 akurat są w odpowiednich rozmiarach https://www.oponeo.pl/opony-motocyklowe-do/kawasaki/kmx-125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi