impos Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Cześć wszystkim, Listując: po namowach przyjaciół złapaniu zajawki setkach godzin motovlogów z luczynem na czele przerwanym kursem ze względu na koniec sezonu masy dodatkowych godzin na placu uczestnictwu na zlocie wycieczkach na 125 udało mi się zdać egzamin na Smutnej za pierwszym razem Dzisiaj wsiadam na swój pierwszy motocykl. Trwało to pół roku ale w końcu mogę rozpocząć przygodę na dobre. Póki co zaczynam z Zipp nitro 250 które ma służyć do nauki, ale już szykuje się na coś bardziej turystycznego w przyszłym sezonie. Pozdrawiam wszystkich i po raz pierwszy LWG 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Czołem i gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
A04 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Archi Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam i gratuluję! Ja nadal w poczekalni do A. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi