Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Historia edycji

Rogal

Rogal

Nasz Amsterdam - Maj 2019...

Nie mam utartego schematu na film, bo każdej wyprawie towarzyszą różne emocje. Film, montaż i muzyka są dopasowane do tego, co wtedy odczuwaliśmy. Mimo, że nie pokazaliśmy jakie Amsterdam ma sztosy w swoim repertuarze, to tak go zapamiętaliśmy. Zakręcony, ciepły i cudowny... nie tuzinkowy i taki tylko nasz. No i tak, rowery. Urokliwe i pełne czaru tego miasta. Rowery wszędzie. Zapraszam na dobrą muzyka, a czy film też... to zostawiam Wam 1f609.png

Ps.
Motocyklowo podróż odbyła się na ZZR1400
Tang bag ixs, sakwy oxford.
Ciekawa jest podróż tunelem ;)
średnie spalanie wyszło 5,6 l/100km
Realny czas podroż od startu do zatrzymania pod hotelem, to niecałe 9 godzin.

Amsterdam.thumb.jpg.0c9e78acbc482be94568ebf928c5fdbf.jpg

Rogal

Rogal

Nie mam utartego schematu na film, bo każdej wyprawie towarzyszą różne emocje. Film, montaż i muzyka są dopasowane do tego, co wtedy odczuwaliśmy. Mimo, że nie pokazaliśmy jakie Amsterdam ma sztosy w swoim repertuarze, to tak go zapamiętaliśmy. Zakręcony, ciepły i cudowny... nie tuzinkowy i taki tylko nasz. No i tak, rowery. Urokliwe i pełne czaru tego miasta. Rowery wszędzie. Zapraszam na dobrą muzyka, a czy film też... to zostawiam Wam 1f609.png

Ps.
Motocyklowo podróż odbyła się na ZZR1400
Tang bag ixs, sakwy oxford.
Ciekawa jest podróż tunelem ;)
średnie spalanie wyszło 5,6 l/100km
Realny czas podroż od startu do zatrzymania pod hotelem, to niecałe 9 godzin.

Amsterdam.thumb.jpg.0c9e78acbc482be94568ebf928c5fdbf.jpg

Rogal

Rogal

• Dodaj nową pozycję...