Adam_G Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Witam! Na imię mam Adam i 29 lat na karku 😕, mieszkam w Łodzi. Moja przygoda z moto rozpoczęła się w zeszłym roku, gdy spełniłem dziecięce marzenie i stałem się szczęśliwym posiadaczem Yamahy R125. Wiele mnie nauczyła jak i też wiele błędów wybaczyła Aktualnie w podróży moją towarzyszką jest Kawasaki Z900, tak wiem... irracjonalny wybór, ale to my jeździmy moto a nie moto nami Głównie interesuje mnie turystyka, także jeśli znajdzie się ekipa na luźne wypady za miasto to bardzo chętnie dołączę. Łapka i do zobaczenia na drodze! Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Adam_G (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cześć! Wcale nie irracjonalny, kupiłeś to co ma sprawiać Ci radość. Rąsia w górę 0 Cytuj ...
Lancet Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Gucio1989 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 Powitać nowego kompana i pewnie się gdzieś zgadamy na jakiś wypadzik 😊 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi