Kande Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Chcieliśmy wraz z Mariuszem (Mikado33) zaprosić Was na nasz ślub który odbędzie się 04.08.2018.o godz. 15:30 w USC na Pabianickiej. Będzie nam bardzo miło jeśli będziecie nam towarzyszyć w ostatnich chwilach wolności 😉 Trasa przejazdu nie będzie zbyt długa niestety... Ok. 14:30 wyjazd od nas z domu ul. Warszawska pod urząd Stanu Cywilnego na Pabianickiej. Po ceremonii odprowadzenie na ul. Socjalną do domu rodziców. Nieszalejemy i wesela nie będzie bo ja muszę kupić sobie nowe moto 😉a nie wydawać pieniądze na pierdoły. 😂 Oczywiście w podziękowaniu za przyjazd % będą czekać. Zapraszamy i liczymy na Wasz przyjazd. Edytowane 1 Lipca 2018 przez Kande (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja będę na pewno no chyba że się rozmyśle i dam dyla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Prawdopodobnie uda się podjechać Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 no to trza się stawić, BTW to zawsze myślałem że wy już po... 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No co ty długo się zastanawiałem i migałem aż wreszcie starość dopadła no i trza by zrobić ten krok no i miłość trzeba jakoś przypieczętować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Niewielka zmiana planów. Po USC jedziemy do restauracji Dworek na stawach Jana. Jak wszystko pójdzie po naszej myśli para młoda też będzie jechać na motocyklu Jeszcze raz zapraszamy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Nasz wielki dzień zbliża się z prędkością światła. Mam nadzieję że ktoś jeszcze do nas dołączy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Zbiórka pod domem na warszawskiej czy gdzie indziej i zorganizowaną grupą pod dom?Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Postaram się być. Na tę chwilę jest to pierwsza w tym roku obstawka, która mi nie koliduje terminowo. 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 postaram się być tylko niech Panna Młoda uważa na suknie na motocyklu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Będzie krótka więc nigdzie się nie wykręci Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Zawsze możesz zamontować sariguard 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Nie znam od Was nikogo jeszcze z forum, ale chętnie umile swoją obecnością Wasz szczególny dzień Edytowane 28 Lipca 2018 przez Radsoon (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 To już w sobotę jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszamy . Miejsce zbiórki Warszawska 39 Prosimy o przybycie na 14:15 Wyjazd planowany na 14:30 Poniżej mapka przejazdu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ewelinko i Mariuszu w zdrowiu i z radością podążajcie swoim szlakiem 💐 Niestety Wam nie potowarzyszę bo nie będzie mnie w Łodzi . Powodzenia . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Cześć, niestety motocykl dalej jest na warsztacie, oplot nie dojechał na czas i bardzo żałuję, że nie będzie mnie z Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dziękujemy bardzo wszystkim za przybycie było super dzięki Wam. Łapka w górę kto nie dostał % bo było trochę stresu i zamieszania.Dostarczymy pod wskazany adres Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Jak coś to dopominać się o swoje na priv Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Praca udaremniła mi uczestnictwo w tak ważnej dla Was chwili, jednak życzę samych radosnych dni na nowej drodze życia. Wysłane z mojego FLOW_5 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Dziękujemy jeszcze raz za Wasze przybycie i że byliście z nami w tak ważny dzień. Bez Was było by fajnie ale z Wami było za***iście . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi