Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

Rafi

Rafi

Witam 

Jestem nowym na forum i chciałbym zacząć przygodę z Motocyklami. Szukam informacji o Hyosungu GV 125 z racji nieposiadanej kategorii A. Motocykl na dojazdy do pracy ok 20 km dziennie wypady po za miasto, na jakieś zloty. Przyglądałem się nowemu Junakowi 121 FL oraz M12 Vintage ale bardziej podoba mi się Hyo. Szukam informacji o GV czy to dobry sprzęt do nauki jazdy, wady i zalety, koszty użytkowania. 

Pozdrawiam

Rafi

Rafi

Witam 

Jestem nowym na forum i chciałbym zacząć przygodę z Motocyklami. Szukam informacji o Hyosungu GV 125 z racji nieposiadanej kategorii A. Motocykl na dojazdy do pracy ok 20 km dziennie wypady po za miasto, na jakieś zloty. Przyglądałem się nowemu Junakowi 121 FL ale bardziej podoba mi się Hyo. Szukam informacji o GV czy to dobry sprzęt do nauki jazdy, wady i zalety, koszty użytkowania. 

Pozdrawiam

Rafi

Rafi

Witam 

Jestem nowym na forum i chciałbym zacząć przygodę z Motocyklami. Szukam informacji o Hyosungu GV 125 z racji nieposiadanej kategorii A. Motor na dojazdy do pracy ok 20 km dziennie wypady po za miasto, na jakieś zloty. Przyglądałem się nowemu Junakowi 121 FL ale bardziej podoba mi się Hyo. Szukam informacji o GV czy to dobry motor do nauki jazdy, wady i zalety, koszty użytkowania. 

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...