rook Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Sprzedam spodnie motos - jeansowe męskie. Wymiary: pas 90cm nogawka od zewnątrz 105cm nogawka od kroku 83cm rozmiar 33 Spodnie podszyte kevlarem, ochraniacze na kolana, stan niemal jak nowe. Sprzedaje ponieważ dwa sezony temu sprzedałem motocykl i przejadłem pieniądze... Dziś już mam nowy motocykl a spodnie nie pasują. Cena nowych: niepamiętam (chyba coś ok 460zł) Ja oddam za: 180zł Są w bardzo ładnym stanie, więc nie oddam ich za bezcen, albo je sprzedam, albo biore się za siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dla forumowiczów 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwas Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Hej, Napisz ile masz wzrostu to znacznie ułatwi Ci sprzedanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 180cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Gdzie je można zobaczyć/przymierzyć? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 na Bałutach w okolicy arturówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi