spowiednik
Witam,
Bardzo, bardzo pilnie poszukuję prawej strony plastiku do Kawasaki. Poszukuję tylko plastików ( oczywiście kupię całość z przyciskami , itd) bo u mnie pękła obudowa z tyłu i tak naprawdę najbardziej zależy mi na ściance tylnej obudowy. Jeśli ktoś ma w Łodzi i okolicach to bardzo chętnie podjadę nawet w weekend - telefon do mnie 602 sto siedemdziesiąt pięć 702.
Element może być niesprawny pod każdym innym względem, za wyjątkiem dobrego plastiku ścianki tylnej, bez pęknięć , ułamań, wyszczerbień. Cały front, wiązka i przyciski mogą być w słabym stanie.
Poniżej przedstawiam dokładne zdjęcie przycisku, który mnie interesuje wraz z wypisem, w których motocyklach jest.
Zaznaczam, że chodzi dokładnie o taki element, a nie taki kanciasty z poprzednich lat. Wypis może również być niekompletny - być może ta obudowa byla stosowana jeszcze w innych modelach.
W KLE / Versys występuje taka obudowa, ale bez przełącznika świateł na froncie - taka obudowa tez mi podejdzie, bo ścianka z tyłu jest identyczna.