Skocz do zawartości

Historia edycji

snake-90

snake-90

Siemanko mam na imię Hubert jestem z Opoczna śmigam piąty rok na Hondzie CBR 600 F4 z 2000r. Moja przygoda zaczęła się od 7 roku życia jak brat zabierał mnie na swojego niebieskiego Rometa (komarka) i często gęsto dawał mi go prowadzić, puszczał kierownice i oddawał się w moje dziecięce umiejętności. Kilka dobrych lat później katowaliśmy Motorynkę w złotym malowaniu którą trzeba było popchnąć ponieważ wchodził tylko drugi bieg :P i tylko na nim mogliśmy jeździć, ale mimo to i tak dostarczyła sporo emocji. Następnie latałem na Simsonie Schwalbe na którym miałem lekką kolizje, kumpel prowadził i się zagapił i uderzyliśmy w tył auta. Całe szczęście nic poważnego się nie stało potem miałem kilkuletni rozbrat z jednośladem a następnie kupiłem właśnie powyższą Hondę i śmigam na niej do tej pory. Razem ze znajomkami z dzieciństwa i z liceum tworzymy grupę kilku osobową więc zajawka trwa i się rozwija :) tak więc do zobaczenia na trasie LwG i łutututututututu

tak na marginesie zapraszam do tematu na forum w którym organizuje mały event dla mojego przyjaciela który bierze ślub i jest w naszej ekipie

snake-90

snake-90

Siemanko mam na imię Hubert jestem z Opoczna śmigam piąty rok na Hondzie CBR 600 F4 z 2000r. Moja przygoda zaczęła się od 7 roku życia jak brat zabierał mnie na swojego niebieskiego Rometa (komarka) i często gęsto dawał mi go prowadzić, puszczał kierownice i oddawał się w moje dziecięce umiejętności. Kilka dobrych lat później katowaliśmy Motorynkę w złotym malowaniu którą trzeba było popchnąć ponieważ wchodził tylko drugi bieg :P i tylko na nim mogliśmy jeździć, ale mimo to i tak dostarczyła sporo emocji. Następnie latałem na Simsonie Schwalbe na którym miałem lekką kolizje, kumpel prowadził i się zagapił i uderzyliśmy w tył auta. Całe szczęście nic poważnego się nie stało potem miałem kilkuletni rozbrat z jednośladem a następnie kupiłem właśnie powyższą Hondę i śmigam na niej do tej pory. Razem ze znajomkami z dzieciństwa i z liceum tworzymy grupę kilku osobową więc zajawka trwa i się rozwija :) tak więc do zobaczenia na trasie i łutututututututu

tak na marginesie zapraszam do tematu na forum w którym organizuje mały event dla mojego przyjaciela który bierze ślub i jest w naszej ekipie

• Dodaj nową pozycję...