Siwy Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) W końcu dołączył do stajenki! Suzuki DL650 Vstrom z ABS'em z roku 2009. Naprawdę ładnie utrzymany, po serwisie więc wsiadać i jeździć. Do kompletu trzy kufry, gmole, grzane manetki, gniazdo i uchwyt pod navi, regulowana szyba z deflektorem, wyswietlacz biegów (po co komu nie wiem?!?) Jeszcze tylko obniżyć i można zacząć się cieszyć nową zabawką. Kanapa u tapicera, kości wiezie już kurier Przyznam że przy moto które posiadam tj. virago 535 i sv650s wygląda imponująco. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Siwy (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Niech się dobrze sprawuje 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Gratulacje i szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 widzę że masz podobny zestaw. Ja mam XV750 i DL1000 :) Szerokości i dobrej zabawy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dnia 25.06.2018 o 12:27, AndrzejM napisał: widzę że masz podobny zestaw. Ja mam XV750 i DL1000 :) Szerokości i dobrej zabawy. Ciężko mi się z nimi rozstać. Zwłaszcza z SV. Choć rozsądek podpowiada żeby wystawić je na sprzedaż. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi