Bulba Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 No prosze, nawet wiadomosci lodzkie zawitaly 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Fotki pojawią się w tym wątku? Impreza na dachu sukcesji wdechowa pozdrowiska 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Będą zdjęcia - @kosmaty i @salat trochę natrzaskali Koncerty na dachu nie były naszą mocną stroną, ze względu na mocne brzmienia, ale kolejny raz będą kapkę ciszej aby dało się spokojniej porozmawiać. Dziękujemy wszystkim co nas odwiedzili, przybyli piątkę, zjedli co nieco i odpoczęli na leżaczkach mimo sporego skwaru. Ogłosimy niedługo oficjalne wyniki turnieju bowlingowego, jak również zdamy końcową relacje i damy znać co dalej, teraz czas na urlop, odpoczynek 😊 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi