Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zbliżamy się do wielkiego wydarzenia! Tegoroczny jubileusz istnienia Forum Łódzkich Motocyklistów organizujemy w miejscu, gdzie większość z Was nigdy jeszcze nie była! Spotkamy się Na dachu SukcesjiZaczniemy o godzinie 12:00 jednym wielkim grillowaniem, przy Leszku Free z asystą bezalkoholowych drinków i oczywiście w motocyklowym klimacie. Zakończymy spotkanie dopiero o 16:00 Na miejscu czeka Was mnóstwo konkursów, leżaczków do tzw. chilloutu, parasoli, a także scena, na której będziemy prowadzić imprezę. Ponadto oprawę muzyczną zapewnimy w najlepszej odsłonie, więc nie może Was zabraknąć! > > > Po spotkaniu Na dachu Sukcesji zapraszamy na nocną imprezę After Party - 7 urodzin Forum Łódzkich Motocyklistów w klubie Scenografia przy ul. Zachodniej 81/83 od godziny 21:00! P.S. Śledź posty w tym wątku, umieścimy później mapkę gdzie zaparkować jednoślady przed Sukcesją i więcej informacji. 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Darek_Lodz Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 a na ten dach to motocyklami będzie można wjechać ? a jeśli nie, to będzie kawałek parkingu specjalnie dla nas ? 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Bedzie parking wydzielony na dole przy sukcesji😊 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2018 9 godzin temu, Darek_Lodz napisał: a na ten dach to motocyklami będzie można wjechać ? a jeśli nie, to będzie kawałek parkingu specjalnie dla nas ? P.S. Śledź posty w tym wątku, umieścimy później mapkę gdzie zaparkować jednoślady przed Sukcesją i więcej informacji. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2018 Kosmaty popełnił z ekipą dobry materiał, zachęcam do video: 14 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
seba_stian Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam,czy wejściówki do klubu będą rozdawane,jak tak to kiedy? I czy impreza zamknięta tylko dla klubowiczów?Lewa. 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jak oceniacie tego typu video? Oceńcie, pozostawcie ślad i wbijajcie na oba wydarzenia tego samego dnia! 10 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piuriel Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Mega robota. Mi się bardzo podoba. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Nex Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Oba filmiki bardzo dobre. Scenariusz drugiego jest ciekawy, całość dobrze zmontowana. Dobra robota! 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
tomahouk Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Kiler - No będę! - Komisarz Ryba.mp4 1 Cytuj
Buziak Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 I gdzie ta mapka jak zapracować moto??. 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Planujesz oblać 7 urodziny FŁM w klubie Scenografia? Koniecznie przyjedź na dzisiejszy, czwartkowy spot pod Auchanem! Będziemy rozdawali wejściówki na tę wyjątkową imprezę! Również w sobotę w Sukcesji będziemy je mieli dla Was. A na tych, którzy dotrą na afterparty z wejściówką, będą czekały odblaskowe opaski Forum Łódzkich Motocyklistów Edytowane 5 Lipca 2018 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Na turniej w kręgle trzeba się wcześniej zapisać czy w sobotę w sukcesji??? 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 25 minut temu, Buziak napisał: Na turniej w kręgle trzeba się wcześniej zapisać czy w sobotę w sukcesji??? https://web.facebook.com/events/2136604526596984/ 0 Cytuj
Shido Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 I gdzie ta mapka jak zapracować moto??. Podpinam się pod pytanie.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 59 minut temu, tomahouk napisał: https://web.facebook.com/events/2136604526596984/ Dzięki nie doczytałem 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Parkujemy zgodnie z wytycznymi Nie róbmy nic po swojemu aby nie wprowadzać zamieszania 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Już w sobotę widzimy się na najwyższym poziomie Sukcesja! Dlatego przekazujemy kilka ważnych informacji dot. jednośladów oraz parkowania w trakcie wydarzenia! ➡️ Miejsca parkingowe będą wyznaczać poziome taśmy. ➡️ Należy parkować tak, żeby zostawić ciąg komunikacyjny (chodnik 1,5 m). ➡️ W razie braku miejsc parkingowych istnieje możliwość zaparkowania na ulicy Remblińskiego (miejsca dla autokarów) za postojem taksówek.➡️ W pierwszej kolejności zapełniamy miejsca oznaczone na mapie na pomarańczowo u @tomahouk powyżej.➡️ Po zaparkowaniu motocykli prosimy o kierowanie się do wejścia głównego oznaczonego na mapce, a następnie na IV piętro. ➡️ Przy wejściu na dach będzie wyznaczone miejsce na pozostawienie kasków itp. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Darek_Lodz Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) gdzie ma się odbyc to grillowanie ? i czy to napewno będą kiełbaski ? na dachu sukcesji ? ? cos poza humorem trza mieć ze sobą (nie wiem, np. kocyk, swój zapas leszków etc.) ? Edytowane 6 Lipca 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 10 godzin temu, Darek_Lodz napisał: gdzie ma się odbyc to grillowanie ? i czy to napewno będą kiełbaski ? na dachu sukcesji ? ? cos poza humorem trza mieć ze sobą (nie wiem, np. kocyk, swój zapas leszków etc.) ? https://www.facebook.com/events/170886770256237/?ti=cl 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Pytanie może niezbyt na miejscu, ale...... czy są przewidziane jakieś atrakcje dla dzieci? Mój weekend... a chciałbym wpaść...Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Wolf Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Do Sukcesji nie zdążyłem podjechać ale Scenografię obowiązkowo trzeba odwiedzić. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi