JAREK-XJR Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 W ktorym ze sklepow sa na stanie kufry boczne i centralny? Chce je przymierzyc do stelaza, ktory obecnie mam na motocyklu i podjac decyzje czy kupic bo beda pasowac czy kupic tylko centralny czy moze wreszcie sprzedac ten stelaz co mam a zakupic caly system.Marka kufrow nie ma az takiego znaczenia choc z racji ceny bardziej mysle o shad niz givi. Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Enlil Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jarku - mam centralny Shad przy swojej xjr - jeśli chcesz przymierzyć to daj znać. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mozemy sie gdzies spiknac choc bylem w motopublice i juz wiem, ze do stelaza, ktory mam nie da sie bez jego przerobki, solidnie zamocowac plyty.Chetnie jednak podywaguje o ty z toba.Jak dysponujesz czasem i na ile jestes mobilny?Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
kosmaty Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jarek jak będziesz chciał to ściągniemy do Metro shada 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
JAREK-XJR Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Najpierw chce poprzymierzac, wtedy najwyzej zamowie bo w motorwings nia zamawiaja do samej przymiarki - trzeba kupic.W Twoim dawnym miejscu pracy chyba maja, przynajmniej na allegro, to moze tam sie rozeznam i ew. u Was zamowie, bos fajny Gosc. :-)Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
kosmaty Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 a między którymi się zastanawiasz ? Jeśli chcesz na 2 integrale to od sh45 w przypadku małych ls2 dopiero można zacząć myśleć, jeśli coś większego to sh48, ale jak nie potrzebujesz wozić aż tyle to bardzo ładny jest sh39 carbon, zgrabny i nie za duży 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
eramus Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mam sh39 i polecam. Idealny na krótkie traski. Kask kolan n87 xl mieści się bez problemu. Na dalsze zakładam boczne 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
JAREK-XJR Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ten 58 to ciekawe rozwiazanie teoretycznie choc nie wiem jak w praktyce.Boczne 36 ladnie wygladaja na aukcjach.Ale tak jak mowie: poogladam, poprzymierzam i zdecyduje.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Enlil Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Będę w garażu w sobotę koło południa. Jeśli wtedy nie pracujesz to możesz podjechać i zobaczyć jak to na krowie wygląda. Bez problemu wchodzą dwa kaski a przy wypadzie solo można tam upakować na postoju swój kask i kurtkę. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Enlil (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ten tydzien odpada. Dziekuje za pamiec. Bede w kontakcie.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi