Suchy-wolk Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Uszanowanie, Nasi znajomi z Motopomocni.pl zapraszają na szkolenie z jazdy miejskiej/turystycznej na tor Łódź. Szkolenie odbędzie się w dniu 23 czerwca 2018 (sobota) w godzinach 15:00 - 20:00 Dla FŁM organizatorzy oferują rabat: zamiast 440zł, zapłacisz 350zł powołując się na FŁM. Ilość miejsc dla Forum w niższej cenie ograniczona! Zapisy, szczegóły: https://motopomocni.pl/szkola-jazdy/szkolenia-na-torze/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja cie uduszę właśnie wczoraj zapłaciłem pełną kwotę wrrrrrrrr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 I znowu się spotkamy bo ja też będę na tym szkoleniu. Chociaż będzie z kim fajkę w przerwie wykopcić 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi