NIKT Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Witam, czy ma może ktoś możliwość sprawdzenia historii pojazdu SUZUKI po nr VIN ? Nie chce mi się jechać kolejny raz 400 km aby trafić na kolejny żart .... Pytam ponieważ byłem ostatnio oglądać motocykl i w serwisie na przeglądzie przed sprzedażowym Pan konsultant serwisowy pokazał mi historię pojazdu i dowiedziałem się, że motocykl został "oddany do kasacji" w Niemczech. Edytowane 31 Maja 2018 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Może tutaj coś byś się dowiedział:https://historiapojazdu.gov.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Niestety tutaj są tylko informacje od momentu gdy motocykl trafia do Polski, a na stacji diagnostycznej podajesz przebieg słownie i taki wpisują a jak diagnoście się chce to patrzy na zegary. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Jadąc po motocykl lub auto, korzystam z AutoDNA i jeśli nie ma nic wpisanego, żadnego zdjecia, historii etc. to odpuszczałem zakup lub na własne ryzyko. Lepiej odżałować parę monet jeśli są wpisy, które chciałbyś obejrzeć, aby nie było sraczki. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi