Tomi Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Poszukuję dobrego, a dość niedrogiego warsztatu w którym wyciągną mi kilka wgnieceń z baku. Zna ktoś jakiś? Wiem, że przy Szczecińskiej jest warsztat 'M.Smart'. Chciałbym, żeby wgniecenie wyciągnąć, a później polakierować albo miejscowo albo cały bak. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Poszperałem w necie i znalazłem trochę informacji dotyczących niwelowania takich uszkodzeń natomiast co do samych warsztatów, to będę mógł coś więcej na ten temat powiedzieć w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobrego, a niezbyt drogiego - niestety szukając przy takich aspektach możesz mieć problemy ;/ ale jak coś znajdziecie, to opublikujcie tu proszę! - dobrze jest wiedzieć na zaś, chociaż oby nie musiało się nigdy przydawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 tez chetnie sie dowiem jak cos znajdziecie bo mam zbiorniczek do malowania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości... Emil, coś się dowiedziałeś? Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości... Emil, coś się dowiedziałeś? Owszem. Rozmawiałem ze znajomym i polecił mi jednego gościa. Mieszka w miejscowości Orchów koło Łasku. Telefon wyślę ci na na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dziękuję. Zadzwonię juto. a jak się czegoś dowiem to tu napisze. Edit. Emil polecił mi gościa z Moto Perfect (adres: Orchów 177). http://www.pkt.pl/s/orchow/2888034/moto_perfekt.html Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.