Tomi Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Poszukuję dobrego, a dość niedrogiego warsztatu w którym wyciągną mi kilka wgnieceń z baku. Zna ktoś jakiś? Wiem, że przy Szczecińskiej jest warsztat 'M.Smart'. Chciałbym, żeby wgniecenie wyciągnąć, a później polakierować albo miejscowo albo cały bak. Suzuki SV650S 2007
Emil Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Poszperałem w necie i znalazłem trochę informacji dotyczących niwelowania takich uszkodzeń natomiast co do samych warsztatów, to będę mógł coś więcej na ten temat powiedzieć w poniedziałek
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobrego, a niezbyt drogiego - niestety szukając przy takich aspektach możesz mieć problemy ;/ ale jak coś znajdziecie, to opublikujcie tu proszę! - dobrze jest wiedzieć na zaś, chociaż oby nie musiało się nigdy przydawac
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 tez chetnie sie dowiem jak cos znajdziecie bo mam zbiorniczek do malowania ;]
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości... Emil, coś się dowiedziałeś? Suzuki SV650S 2007
Emil Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości... Emil, coś się dowiedziałeś? Owszem. Rozmawiałem ze znajomym i polecił mi jednego gościa. Mieszka w miejscowości Orchów koło Łasku. Telefon wyślę ci na na PW.
Tomi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dziękuję. Zadzwonię juto. a jak się czegoś dowiem to tu napisze. Edit. Emil polecił mi gościa z Moto Perfect (adres: Orchów 177). http://www.pkt.pl/s/orchow/2888034/moto_perfekt.html Suzuki SV650S 2007
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.