Skocz do zawartości

Zakład blacharsko - lakierniczy, wyciągnięcie wgnieceń.

Tomi

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję dobrego, a dość niedrogiego warsztatu w którym wyciągną mi kilka wgnieceń z baku. Zna ktoś jakiś? Wiem, że przy Szczecińskiej jest warsztat 'M.Smart'.

Chciałbym, żeby wgniecenie wyciągnąć, a później polakierować albo miejscowo albo cały bak.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Poszperałem w necie i znalazłem trochę informacji dotyczących niwelowania takich uszkodzeń :P natomiast co do samych warsztatów, to będę mógł coś więcej na ten temat powiedzieć w poniedziałek ;)

dobrego, a niezbyt drogiego - niestety szukając przy takich aspektach możesz mieć problemy ;/ ale jak coś znajdziecie, to opublikujcie tu proszę! - dobrze jest wiedzieć na zaś, chociaż oby nie musiało się nigdy przydawac

Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości...

Emil, coś się dowiedziałeś?

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Gadając z kumplem (pracującym w Autotraperze) polecił mi zakład ARS na Kolumny 90. Podobno słynie z jakości...

Emil, coś się dowiedziałeś?

Owszem. Rozmawiałem ze znajomym i polecił mi jednego gościa. Mieszka w miejscowości Orchów koło Łasku. Telefon wyślę ci na na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...