AgaJaga Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 stanio było super byłam u ciebie i chyba ilośc moto mieliście podobną 😃 dzięki wszystkim wszystkiego najlepszego dla młodzych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdwor Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Obstawa Wzór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 no, dużo nas tam przyjechało więc i trochę chaosu (i hałasu ) miało miejsce. PS. jak niektórzy zaczęli 'szczelać' to aż mnie uszy w kasku bolały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Mam nadzieje, że pojawią się tu jakieś filmiki bo widziałem, że niejedna osoba nagrywała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi