pistolero85 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Witam, witam Jest temacik do ogarnięcia. Wesele naszego formumowego kolegi EMIL Kavasaki & Kingi M. Kiedy 07.07.2018 r. - ślub godz 18:00 w kościele Najświętszego Serca Jezusowego Tomaszów Mazowiecki Adres: ks. Jerzego Popiełuszki 2, 97-200 Tomaszów Mazowiecki Plan jest taki spotkanie 1) ok godz 16:30 - 45 przy Kauflandzie Adres: Konstytucji 3 Maja 1/3, 97-200 Tomaszów Mazowiecki 2) Przyjazd po Młodego (Młoda mieszka rzut beretem od Emila) więc mała rundka po ETM, Adres : ul. Grzybowa, Tomaszów Mazowiecki 3) następnie przejazd do Młodej Adres: ul. Zajęcza, Tomaszów Mazowiecki 4) Przejazd pod Kościół Adres: ks. Jerzego Popiełuszki 2, 97-200 Tomaszów Mazowiecki 5) CEREMONIA 6) Po zakończonej uroczystości przejazd po Tomaszowie tzw terror 7) Przejazd nad Zalew Sulejowski - fotki, fotki, fotki 😎 Przejazd na Salę Weselną Adres: Kasztanowa 8, 97-200 Kolonia Zawada Sponsor tego przedsięwzięcia jest przygotowany na przyjazd motocyklistów z forum oraz reszty LEWAWGÓRĘRĄCZKOWCÓW Bardzo proszę o przyjazd. Ja będę świadkował, też będę na moto Edytowane 31 Maja 2018 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Obecność obowiązkowa zapisane w kalendarzu 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Tak ja Aga obecność obowiązkowa. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Młodym życzę wszystkiego najlepszego, ale tego dnia będę świętować ożenek mojego przyjaciela, który był moim drużbą, więc siłą rzeczy fizycznie nie dołączę. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 jak nie lubię takich imprez to tu postaram się być 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Łutututututu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pniemiec Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Pawel 😀😎Yamaha R6 bede😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No i ja będę motorem na obstawie mimo już dwu letniego L4 od moto śladu. Ja ogarniam temat tomaszowskich motocyklistów. Więc obstawa u Emila musi być zajeb+*#a ale nie może być lepsza od mojej obstawy :-) hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Może i mi się uda podjechać i trochę poryczeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Powinienem być x2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 To już tak oficjalne zaproszenie Młodych na ich obstawę weselną 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wszystkiego najlepszego dla Was Robaczki 😘 jestem z Wami serduchem i myślami ! 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Organizujecie jakiś wyjazd z Łodzi? Czy każdy sobie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 W tym dniu są forumowe urodziny wiec ja lecę z sukcesji możemy tam zebrać grupę i razem jechać 😊 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Potem powrót i na afterparty 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Panowie i Panie. Po dzisiejszej naradzie z potencjalnym przyszłym Panem mlodym. Uległa delikatnej zmianie godzina zbiórki. Spotykamy się o godzinie 16 a nawet parę minut wcześniej. Ja osobiście będę gdzieś o 15.40 na kauflandzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dziękujemy za życzenia I bardzo serdecznie zapraszamy byście towarzyszyli nam w tym ważnym dla nas dniu świadek czyli Pistolero85 oraz stanio organizują nam tą obstawkę za co bardzo mocno dziękujemy 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 To jak tak patrzę, to koło 15 będzie trzeba się zebrać z sukcesji by dojść na 16 na zbiórkę, no chyba że się pogoni po trasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Panu Młodemu udało się załatwić super pogodę na ślub. Także bez żadnych wymówek OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Pogoda jest, wiec trzeba jechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YNC Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 O której start z Łodzi i gdzie zbiórka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) Szanowni Państwo o 16:30 szybka zbiórka (Kaufland) I jedziemy po Emila Czas goni Edytowane 7 Lipca 2018 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Powoli się zbieramyWysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Dołączę do Was po drodze. Do zobaczenia.Wysłane z mojego FLOW_5 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Dzięki wielkie za przybycie. Szkoda że się z paroma osobami nie można było zgadać / dogadać i wyszły delikatne komplikacje podczas obstawy. Ale bylo super. No i Emil miałeś chyba większą obstawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi