MartaCrystal Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Czy sa jeszcze wolne miejsca? Mam wolna sobote wiec w sumie czemu nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 pewnie! dzięki za chęci 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 @jaquzie czy ta impreza jest zamknięta? tzn kombinuje tak, żeby wziąć żonę i młoda w puszce a ja bym na moto przyjechał dzieci bawić W jakim wieku dzieciaki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Z informacji, ktòre mam, to impreza dla dzieci pracownikòw Dell, bo wchodząc trzeba mieć identyfikator, ktòry mają pracownicy... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 W 3 na motorze to przejedziecie Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 tomaszowska ciagle zablokowana ? czy mozna jechac ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 wiesz co, ja jeżdżę od kolumny, czasem od śląskiej, i tędy na pewno się da 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 No to czas na mycie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja sie ogranicze do wyszmatkowania. Wlasnie mi padla pralka i nie moge motura wywirowac 😛 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 czyścioszki 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Czekajcie na mnie muszę konia napoić 😊 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dziękuję ludziki, że przy prawie 30 stopniach byliście, staliście, i wytrzymaliście nudy na wycieczce Może dzieci nie dopisało (wszystkie siedziały w Gaming Center - jakoś mnie to nie dziwi ), ale przynajmniej pogadaliśmy, rozdaliśmy kilka smycz i opasek (dzięki @AgaJaga za ogarnianie! ) ps. next time biore tracera ps2. chyba komuś nie dałem gadżetòw, więc pisać, bo mi 1 komplet został 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Spoko polecam się na przyszłość 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja jestem super zadowolona bo moglam Was poznac Tracera moze kiedys pozycze, deal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja jestem super zadowolona bo moglam Was poznac Tracera moze kiedys pozycze, deal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 jaka spamerka no ale wycieczka po dellu była fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Miło spędzony czas dzięki jaquzie za wycieczkę po Dellu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Polecam się na przyszłość w podobnych akcjach 😎 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dzięki za miłe popołudnie. To kiedy zwiedzamy kolejną fabrykę? ☺️ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi