Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 25 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Moi drodzy, dziś zakończyłem współpracę, która trwała prawie 3,5 roku w Black Jackn W związku z tym proszę mnie już nie kojarzyć z owym sklepem, nie pisać że na "Limanke do kosmatego".......nie i ch*j We wszelkich sprawach związanych z moto pomogę i doradzę jak do tej pory tylko, że u naszej koleżanki [mention=3016]Kejcior[/mention] w sklepie Metro Zapraszam 8 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 To widzimy się w Metro 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wszyscy jeżdżą do Metro żeby Kasię zobaczyć, a jak już zobaczą, to biorą co popadnie (w sensie kupują) a Ty brzydszy jesteś niż Kasia 🤣 więc marnie to widzę... 😆 a na poważnie, good move, i oby do przodu 😎 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Niech żałują że stracili zajefajnego pracownika. Docenią to co robiłeś dopiero wtedy kiedy im obroty spadną. 😈 Do zobaczenia u Kasi 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 To znaczy, że będziemy się częściej widywać. Ale skoro Kasia i Mikołaj to wytrzymali, to Ty chyba też dasz radę 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_1206 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wszędzie trzeba szukać pozytywów - np. teraz jadąc do Ciebie z pracy z teofilowa, przy skręcaniu do sklepu nie będę musiał łamać przepisów i oglądać się czy policja za mną nie jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 o, zawsze kojarzyłem BJ z Tobą (jak pewnie spora część forum) i miałem się tam od dawna wybrać, ale teraz to ani po drodze ani bez sensu Za to metro odwiedzać lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja podobnie jak Darek kojarzyłem Cię z właścicielem owego przybytku, choć osobiście nie było okazji poznać. Nie ma tego złego.....powodzenia z nową Szefową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Życzę Tomek powodzenia w nowym miejscu pracy i jeszcze większej energii do działania. Widzimy się w Metro 3maj się chłopie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi