TomekW Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Hej witajcie. W powitaniu możecie przeczytać jaka była geneza mojej obecności tutaj. Jednak, żeby nie być gołosłownym mam nieskrywany zaszczyt ujawnić ściśle tajne i do tej pory niepublikowane, z uwagi na klauzulę bezpieczeństwa FBI, CIA, ABW, STASI, AGH, WSH, BMW, CHWDP I CHDiKK zdjęcia agenta Tomka P.S. Wyrażam moralny sprzeciw i kategorycznie zabraniam klepać pingwina przy poniższych zdjęciach Do damskiej części forum nie mam uwag Edytowane 25 Maja 2018 przez TomekW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
TomekW Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 No nie mogłem mieć. Córa już na dwóch śmiga to głupio by było jakby zobaczyła że tata ma więcej 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 widzę, że buty poprawnie zasznurowane, inaczej w łańcuch mogłyby się wkręcić :) 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Spoko Owocnej nauki i szybkich postępów życzę 0 Cytuj
TomekW Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Strój niestety jaki był każdy widzi Ale do wszystkiego dochodzi się z czasem. 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Wyglądasz bojowo! Niech Ci ten wygląd zostanie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
TomekW Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Styl jak na Zomowca Dzięki za doping 0 Cytuj
TomekW Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Może już trochę minęlo od tego czasu, ale mój strój nieco się zmienił 😁 1 Cytuj
Pajmon Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 No teraz Panie pełna profeska jest Rozumiem, że w tych różowych sandałkach na ziemi to w cieplejsze dni śmigasz i drugie pytanie czy wygodnie jest z tym wiklinowym koszykiem jeździć na moto, czy lepiej jednak z plecakiem? Sorki nie mogłem sobie darować - bez obrazy. 0 Cytuj
TomekW Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Jeśli jeżdżę w sandałkach to tylko z koszykiem. Inaczej nie pasuje 😁 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi