Pathetic_Brother Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Siemanko, znalazłem forum przez przypadek, szukając informacji na temat kupna motoru. Chciałbym zacząc swoja przygode na jednym sladzie, ale nigdy nie jezdzilem (poza skuterem) Szukam motoru troche do lasu, troche na polna droge, najmniej na asfalt, ale tez by wypadało czasem sie przejechac. Z tego co wyczytałem na forum to mam uderzać w 125/ enduro. Edytowane 24 Maja 2018 przez Pathetic_Brother (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
A04 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Darek_Lodz Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 siemka jako że tu powitalnia, temat o wyborze moto chyba łatwiej będzie Ci obserwować w tematach przeznaczonych Oczywiście dobrze, że zacząłeś od tego tematu. PS. Jazda po lasach ostatnio niebezpieczna, ludzie linki wieszajom 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi