salat Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Szanowni forumowicze, Centrum Rekreacyjno - Sportowe Zbyszko podobnie jak w rok temu i podobnie jak w czasie akcji MotoMikołaje 2017 zaprasza naszych podopiecznych z domów dziecka 2 i 8 na imprezę z okazji dnia dziecka. Motocykliści są oczywiście zaproszeni i to na dwa sposoby: Po pierwsze od 13 przydało by się kilku chętnych do wożenia dzieciaków Po drugie zawsze duże wrażenie robi wjazd większej grupy i fajnie by było jak by ok 17 udało się taką grupę zebrać. Osoby zainteresowane grupowym wjazdem mogą na czwartkowym spocie dogadać się z @Aidekk ‘kiem Impreza odbędzie się 1 czerwca czyli w piątek po Bożym Ciele czyli w mini długi weekend między fodziną 13 a 18.30 w Centrum Rekreacyjno - Sportowe Zbyszko Wiączyń Dolny 58a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Chętnie wezmę udział, ale z powodu pracy w delegacji czwartkowe spoty mi umykają. Dlatego liczę na pojawiające się tu na bieżąco ustalenia, do których się dostosuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Tez byłbym za informacjami tutaj, bo rzadko bywam w czwartki, a i nie znam osobiście organizatora to i w tłumie znaleźć by go nie było łatwo.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Spokojnie wszystko będzie napisane w końcu od tego jest ten wątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Tak jak napisał @salat kontakt ze mną. W czwartek postaram się przekazać tę informację szerszej grupie. Mogę poprowadzić większą grupę w piątek na godz 17:00. Zbiórka powiedzmy 16:00 pod Auchan, 16:30 wyjeżdżamy i lecimy na Stadninę Zbyszko. Co do godz 13:00 to prosiłbym chętnych do wożenia o stawienie się bezpośrednio w stadninie bo ja w takich godzinach mam pracę. Jeśli są pytania pisać tutaj w wątku. Czasu jest dużo więc zdążę na nie odpowiedzieć. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja jeszcze dam znać jak czasem czy wyrobie się na pierwszą czy na drugą opcję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Zmuszony jestem prosić o wypisanie mnie z udziału w imprezie. Wczoraj pewna pani w puszce postanowiła włączyć się do ruchu tuż przede mną. Nie zdołałem uciec, ani wyhamować i po odbiciu się od jej samochodu wylądowałem wraz z moto na kilkutonowym głazie leżącym przy jezdni. Wszystkie kości całe, ale żebra i prawa noga mocno potłuczone - nie mogę chodzić. Widelec skrzywiony i hamulec cieknie więc na razie nici z jazdy. Pozdrawiam wszystkich i LWG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Słuchajcie, Dziś nawet jak nie możecie dotrzeć w południe ze względu na pracę etc., to proszę umówcie się we własnym zakresie i podjedźcie grupami lub osobno na 16-17, aby trochę zapełnić plac jednośladami W ubiegłym roku robiliśmy tzw. paradę przez miasto i do Zbyszka, ale termin był połączony z czwartkowym spotem, natomiast ze względu na piątek, pracę i długi weekend nie spodziewamy się mega frekwencji, ale wystarczy podjechać, przybić żółwia, zjeść kiełbę i rozjechać się w swoim kierunku 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Przybędę na 17 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Też bym się wybrał na 16 pod auchan by razem przelecieć, aczkolwiek straszą dzisiaj: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Oj tam deszczykiem się będziesz przejmował 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Nie wiem jak to jest, ale większość fajnych charytatywnych akcji odbywa się jak ja siedzę w pracy. Fatum jakieś czy co? 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam. 16 pod Auchan nadal aktualna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Widzę że tylko nasza dwójka się tu stawiła Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Tym co dotarli WIELKIE DZIĘKI 😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Polecamy się na przyszłość, całkiem satysfakcjonująca rozrywka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Warto było przyjechać i widzieć uśmiechy dzieciaków 😁😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Fakt. Fajnie było zobaczyć uśmiech na twarzach dzieciaków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi