Skocz do zawartości

Dzień dziecka dla dzieci z domów dziecka 1.06.2018

salat

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni forumowicze, Centrum Rekreacyjno - Sportowe Zbyszko podobnie jak w rok temu i podobnie jak w czasie akcji MotoMikołaje 2017 zaprasza naszych podopiecznych z domów dziecka 2 i 8 na imprezę z okazji dnia dziecka. Motocykliści są oczywiście zaproszeni i to na dwa sposoby:
Po pierwsze od 13 przydało by się kilku chętnych do wożenia dzieciaków 
Po drugie zawsze duże wrażenie robi wjazd większej grupy i fajnie by było jak by ok 17 udało się taką grupę zebrać.

Osoby zainteresowane grupowym wjazdem mogą na czwartkowym spocie dogadać się z @Aidekk ‘kiem

Impreza odbędzie się 1 czerwca czyli w piątek po Bożym Ciele czyli w mini długi weekend między fodziną 13 a 18.30 w Centrum Rekreacyjno - Sportowe Zbyszko Wiączyń Dolny 58a

Chętnie wezmę udział, ale z powodu pracy w delegacji czwartkowe spoty mi umykają. Dlatego liczę na pojawiające się tu na bieżąco ustalenia, do których się dostosuję.

Tez byłbym za informacjami tutaj, bo rzadko bywam w czwartki, a i nie znam osobiście organizatora to i w tłumie znaleźć by go nie było łatwo.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

Tak jak napisał @salat kontakt ze mną. W czwartek postaram się przekazać tę informację szerszej grupie. Mogę poprowadzić większą grupę w piątek na godz 17:00. Zbiórka powiedzmy 16:00 pod Auchan, 16:30 wyjeżdżamy i lecimy na Stadninę Zbyszko. Co do godz 13:00 to prosiłbym chętnych do wożenia o stawienie się bezpośrednio w stadninie bo ja w takich godzinach mam pracę.

Jeśli są pytania pisać tutaj w wątku. Czasu jest dużo więc zdążę na nie odpowiedzieć.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Zmuszony jestem prosić o wypisanie mnie z udziału w imprezie. Wczoraj pewna pani w puszce postanowiła włączyć się do ruchu tuż przede mną. Nie zdołałem uciec, ani wyhamować i po odbiciu się od jej samochodu wylądowałem wraz z moto na kilkutonowym głazie leżącym przy jezdni. Wszystkie kości całe, ale żebra i prawa noga mocno potłuczone - nie mogę chodzić. Widelec skrzywiony i hamulec cieknie więc na razie nici z jazdy. Pozdrawiam wszystkich i LWG.

Słuchajcie,

Dziś nawet jak nie możecie dotrzeć w południe ze względu na pracę etc., to proszę umówcie się we własnym zakresie i podjedźcie grupami lub osobno na 16-17, aby trochę zapełnić plac jednośladami :) W ubiegłym roku robiliśmy tzw. paradę przez miasto i do Zbyszka, ale termin był połączony z czwartkowym spotem, natomiast ze względu na piątek, pracę i długi weekend nie spodziewamy się mega frekwencji, ale wystarczy podjechać, przybić żółwia, zjeść kiełbę i rozjechać się w swoim kierunku :)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Nie wiem jak to jest, ale większość fajnych charytatywnych akcji odbywa się jak ja siedzę w pracy.

Fatum jakieś czy co?

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: