ktoś ŁDZ Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Wiem wiem, nie ma to kierownicy i silnika, ale za to ma aż 4 kółka, a napęd iście "flinstonowy" Sprzedam wózek dziecięcy 3w1 Adbor Ottis po mojej córeczce. Wózek kupiony 29.04.2017r. używany od 07.07.2017 - dzień narodzin, do 27.04.2018r. Najdłużej użytkowane było nosidełko i gondola, spacerówką odbyliśmy kilkanaście spacerów (obecnie używamy inny wózek, a ten stoi w pokoju). Gwarancja do 29.04.2019r. Wózek jest bardzo zadbany, materiały nie posiadają przebarwień, plam, rozdarć, dziur itp. uszkodzeń. Dodatkowo dodaję pokrowiec ochronny do gondoli, dokupiony żeby się nie pobrudziła. Z mankamentów: rączka spacerówki delikatnie przetarta (wsadzając ją do bagażnika zahaczyłem o stelaż, na przyciskach nosidełka od składania rączki przetarcia - od paznokci, powstałe podczsa ich wciskania), Wszystko w pełni sprawne, nie uczestniczyło w jakiejkolwiek kolizji drogowej czy pieszej.Zdjęcia: https://drive.google.com/drive/folders/ ... j3H4EakQ16Opis ze strony producenta:* Nowoczesna, aluminiowa konstrukcja* System wpinania elementów "CLICK"* Skrętne (360 stopni) pompowane przednie koła z możliwością blokady do jazdy na wprost* Proste w montażu pompowane tylne koła z układem centralnego hamowania* Hamulec zaprojektowany tak, aby nie niszczyć obuwia przy jego użytkowaniu* Montaż gondoli, siedziska, fotelika tyłem lub przodem do kierunku jazdy* Zawieszenie z tylnym i bocznym systemem amortyzacji z możliwością regulacji twardości lub miękkości zawieszenia* Rączka do prowadzenia wózka i barierka spacerówki obszyta skórą ekologiczną* Regulowana wysokość rączki* Wszystkie elementy z praktycznymi uchwytami do ich wygodnego przenoszenia* Regulacja oparcia zarówno w siedzisku jak i gondoli* Pasy bezpieczeństwa: pięcioramienne w spacerówce i trójramienne w foteliku samochodowym* Okienko i wentylacja w budce* Rozkładany daszek* Dopinany pokrowiec przy nóżkach w gondoli, wersji spacerowej i foteliku* Regulowany podnóżek siedziska* NOWOŚĆ - materacyk w gondoli wykonany z maty kokosowejW komplecie:* Torba zapinana na rączce* Pokrowiec przeciwdeszczowy i moskitiera na cały wózek* Uchwyt na butelkę* Fotelik samochodowy CAPRIFotelik samochodowy CAPRI posiada specjalne adaptery umożliwiające montaż do konstrukcji i przeznaczony jest dla dzieci o wadze 0-10 kg.Parametry techniczne:Waga (poszczególne elementy):* stelaż z kołami: 10,0 kg* siedzisko: 5,5 kg* gondola: 4,5 kg* fotelik samochodowy: 3,0 kgWymiary po złożeniu (stelaż z kołami):* szerokość: 0,63 m* długość: 0,84 m* wysokość: 0,37 mCena: 1000 zł. Odbiór najlepiej osobisty - nie ręczę w jakim stanie dojedzie po wysyłce + koszt wysyłki pokrywa kupujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Admin proszę o usunięcie tematu. Ogłoszenie nie sktualne. Dzięki. Pzd. Edytowane 22 Czerwca 2018 przez ktoś ŁDZ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi