spowiednik Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Jeszcze jedna rzecz, która mi leży w garażu. Miałem przerabiać ssanie w mojej Kawie przy przeszczepie klamek od ZZRa, ale ponieważ byłaby masa przeróbek, więc jednak zostawiam oryginalne klamki i zodstaje oryginalne ssanie z ZRXa. Natomiast linkę kupiłem wcześniej. Jest nowa, nieużywana, nie montowana, w oryginalnej folii. Zakupiłem ją w Piotrkowie Trybunalskim dokładnie w tym sklepie z tej aukcji : http://allegro.pl/linka-ciegno-ssania-honda-cbr-900-rok-97-99-i7116916741.html Odstąpię ją za cenę 30 zł. tel. 602 sto siedemdziesiąt pięć 702 Edytowane 22 Maja 2018 przez spowiednik (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Up! Można negocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi