spowiednik Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Hej, Powoli przymierzam się do zakupu letniej kurtki motocyklowej. Przejrzałem w tamtym roku modle i najbardziej odpowiada mi Dainese Sport Guard - https://lagunaseca.pl/product-pol-63143-Dainese-SPORT-GUARD.html Jeśli ma ktoś taki model lub podobną kurtkę z innej firmy to prosze o kontakt na priv. Chodzi o lekką, z dobrymi ochraniaczami, ale przewiewną kurtkę do przemieszczania się po mieście. Sama zbroja nie wchodzi w grę. Również niestety nie podeszła pode mnie kurtka Adrenaliny. Jeśli macie jakieś propozycję to proszę o info. Najlepiej lezy na mnie 58, ale w niektórych markach 56 lub 60. 0 Cytuj
Roman Tracer Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Zobacz Macna Event, lub Shima X-mesh Też jestem przed decyzją. 1 Cytuj
spowiednik Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 Hej, Macny nie oglądałem jeszcze, a X-mesh miałem na sobie - wydaje mi się, że Sport Guard jest dużo lepszą kurtką. Wiem, cena... 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 podjedz do metro, na Wroclawska po weekendzie (maja teraz urlop do niedzieli). maja FLM air mesh. sam mam takiego FLMa, jest mega fajny przymierz, pogadaj z cena moze bedzie git 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
spowiednik Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wygląda fajnie. Sprawdzę i dzięki! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi