Skocz do zawartości

Historia edycji

drummer

drummer

Z tą szybką która jest na zdjęciach kupiłem motocykl, rzeczywiście ładnie wyglądała ale niestety była niepraktyczna bo była cała czarna, a że ja dużo jeździłem dalsze trasy to mi to przeszkadzało, bo po przyjęciu sportowej pozycji, przesunięciu tyłka do tyłu i położenia się na baku nic przez nią nie było widać i i tak trzeba było zadzierać głowę do góry. Gdyby była taka sama ale jaśniejsza trochę była by ok. Zamontowałem jeszcze wyższą i jaśniejszą i może nie wyglądała rasowo sportowo ale ochrona od wiatru o wiele lepsza i można się było za nią schować i spokojnie było przez nią widać. Z szybka standardową nie mam porównania, mam porównanie z tą szybką wyżej i tą poniżej i jeśli chodzi o wygląd  to ta powyżej na plus ale jeśli chodzi o użytkowość to ta poniżej:)

100_9377.JPG

100_9380.JPG

100_9379.JPG

drummer

drummer

100_9380.thumb.JPG.c7a77f8f01a9f7fdc8c9912ba791367d.JPGZ tą szybką która jest na zdjęciach kupiłem motocykl, rzeczywiście ładnie wyglądała ale niestety była niepraktyczna bo była cała czarna, a że ja dużo jeździłem dalsze trasy to mi to przeszkadzało, bo po przyjęciu sportowej pozycji, przesunięciu tyłka do tyłu i położenia się na baku nic przez nią nie było widać i i tak trzeba było zadzierać głowę do góry. Gdyby była taka sama ale jaśniejsza trochę była by ok. Zamontowałem jeszcze wyższą i jaśniejszą i może nie wyglądała rasowo sportowo ale ochrona od wiatru o wiele lepsza i można się było za nią schować i spokojnie było przez nią widać. Z szybka standardową nie mam porównania, mam porównanie z tą szybką wyżej i tą poniżej i jeśli chodzi o wygląd  to ta powyżej na plus ale jeśli chodzi o użytkowość to ta poniżej:)

100_9377.JPG

100_9380.JPG

100_9379.JPG

drummer

drummer

Z tą szybką która jest na zdjęciach kupiłem motocykl, rzeczywiście ładnie wyglądała ale niestety była niepraktyczna bo była cała czarna, a że ja dużo jeździłem dalsze trasy to mi to przeszkadzało, bo po przyjęciu sportowej pozycji, przesunięciu tyłka do tyłu i położenia się na baku nic przez nią nie było widać i i tak trzeba było zadzierać głowę do góry. Gdyby była taka sama ale jaśniejsza trochę była by ok. Zamontowałem jeszcze wyższą i jaśniejszą i może nie wyglądała rasowo sportowo ale ochrona od wiatru o wiele lepsza i można się było za nią schować i spokojnie było przez nią widać. Z szybka standardową nie mam porównania, mam porównanie z tą szybką wyżej i tą poniżej i jeśli chodzi o wygląd  to ta powyżej na plus ale jeśli chodzi o użytkowość to ta poniżej:)

100_9377.JPG

100_9380.JPG

100_9379.JPG

• Dodaj nową pozycję...