spowiednik Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Czołem! W tamtym roku zacząłem renowacje mojego ZRXa 1100 z 98 r. Oprócz wymiany wielu części na nowe zdecydowałem się na swap zawieszenia, kół, hebli z ZZR1400 z 13 r. Swap jest na ukończeniu, zostały jeszcze drobiazgi, więc wystawiam zbędne części i od ZRXa i od Zygzaka (kupiłem pół motocykla z rozbiórki – był cały, miał rozwalony silnik). Części były wymontowane niecały rok temu. Jeśli komuś coś podpasuje pisać na priv lub tel. 602 sto siedemdziesiąt pięć 702 . Odbiór Łódź lub wysyłka. Ceny części staram się robić taniej niż na allegro gdyż zależy mi na szybkim opróżnieniu garażu. Najpierw na liście są części od ZRX , a poniżej od ZZR - trzeba zjechać do połowy listy! Części od ZRX 1100 z 1998 roku, lakier czarny, przebieg ok 50 000 i na tyle wyglądał. 1. Błotnik przedni –Sprzedany 2. Lampa przód + uchwyty – 60 zł Lampa stalowa, ciężka - do renowacji. Chrom w niezłym stanie, miejscowo punkty rdzy. Szkło częściowo zrobiło się mleczne. Odbłyśnik posiada pęcherze. Uchwyt do żarówki wyłamany 3. Plastik, owiewka ogon tył – 50 zł Lakier w słabym stanie, rysy i zadrapania. Uszkodzone dwa uchwyty – jeden pęknięty, drugi wyłamany. Wymaga naprawy i lakierowania. Z emblematem i gumami. 4. Lagi – Sprzedane 5. Hamulce przód – zaciski + klocki bez tarcz – 175 zł Działały na motocyklu doskonale. Stan wizualny jak na zdjęciach. Klocki jeszcze ponad połowa stanu. 6. Stopki tył komplet – 10 zł Stopki kompletne, ze śrubami, uchwytami, itd. Jedna wygięta, druga prosta. Gumy w średnio-słabym stanie. Dorzucę za darmo do jakiegoś zamówienia. 7. Przedłużki do stopek komplet – Sprzedane 8. Kierownica – 140 zł Kierownica o długości 70 cm, polakierowana na złoto, zadrapania tylko w miejscach montażowych. Jest to kierownica customowa, delikatnie wyższa niż oryginał, prawdopodobnie aftermarket lub z innego motocykla, jednak jej szerokość jest zgodna z kierownicą do ZRXa. 9. Uchwyt/stelaż pod kufer centralny tył – 90 zł Uchwyt ciężki, chyba robiony przez kogoś. Ładny lakier, stan bardzo dobry. Uwaga – przed montażem należy skombinować dystanse( od ramy do uchwytu tak aby uchwyt nie opierał się o owiewkę) gdyż inaczej owiewka z tyłu może pęknąć- tak jak moja. 10. Uchwyty do lag – 60 zł Uchwyty w dobrym stanie jednak miejscowo ślady rdzy. 11. Tarcza tył – 30 zł Stan jak na zdjęciach. Poniżej połowy stanu. Mogę dorzucić do większego zamówienia gratis. 12. Napęd licznika, ślimak i linka – 30 zł Stan jak na zdjęciach. U mnie prędkościomierz drgał. Ślimak najprawdopodobniej do regeneracji, a linka możliwe, że do wymiany. Mogę dorzucić do większego zamówienia gratis. 13. Półka górna z raiserami – 90 zł Półka w dobrym stanie jednak wymaga lakierowania. 14. Półka dolna bez sztycy – 110 zł Półka w bardzo dobrym stanie, ma kilka rys, ale można zamontować i jeździć bez renowacji. 15. Dźwignie hamulca i sprzęgła, klamki – Sprzedane 16. Klaksony – komplet – 10 zł Stan jak na zdjęciach. Sprawne. Ślady rdzy. Mogę dorzucić do większego zamówienia gratis. 17. Manetka – 1 sztuka – Sprzedana 18. Zębatka JTR 502.45 –– Sprzedane 19. Ośki kół : Ośka nr 1 – Przednia do ZRX 1100 – Sprzedane 20. Felgi z oponami - przód sprzedany : Felga tył. Idealnie prosta, niespawana, nielakierowana, niepowypadkowa. Opona na feldze to Michelin Pilot Power. Tył 170/60 ZR 17 M/C. Opona nieupalana. Bieżnik w dobrym stanie. Komplet tył – 350 zł 21. Przewody Hamulcowe : Przewód nr 2 – ZRX 1100 tył, 20 zł Części od ZZR 1400 z 2013 roku, lakier czarny, przebieg 25 000. Motocykl był cały – oglądałem go przed demontażem części – z uszkodzonym silnikiem. 1. Dźwignia/klamka hamulca ze zbiorniczkiem – komplet – 380 zł Stan doskonały, mucha nie siada. 2. Dźwignia/klamka sprzęgła ze zbiorniczkiem – komplet – 380 zł Stan doskonały, mucha nie siada. 3. Stelaż, mocowanie lusterek – 70 zł Stan doskonały. 4. Linki gazu wraz z mocowaniem komplet – 90 zł Stan doskonały. 5. Przełącznik, starter prawy z kablem i pinami – 50 zł Stan doskonały. 6. Przełączik świateł i klakson, lewy z kablem i pinami– 100 zł Stan doskonały. 7. Mocowanie ramy – 190 zł Stan doskonały. 8. Hamulec tył + jarzmo komplet – 100 zł Stan doskonały. Klocki ponad połowa stanu. 9. Kierownica, bary lewy i prawy komplet – 120 zł Bary były zakupione oddzielnie, gdy myślałem jeszcze od wsadzeniu kiery z ZZRa do ZRXa. Stan wizualny niezły. UWAGA – lewy bar jest skrzywiony jak na zdjęciu. Prawy prosty. 10. Ośki kół i sztyca : Ośka nr 2 – Tylna od ZZR 1400 – 30 zł Sztyca nr 3 – Sztyca od ZZR 1400 – 30 zł 11. Przewody Hamulcowe : Przewód nr 1,3, 4 – ZZR 1400 – całość 50 zł Edytowane 29 Lipca 2018 przez spowiednik (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 up! Oferta nadal aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Hej, Większość rzeczy nadal aktualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Witam, Od ZRX 1100 : Lagi i przedłużki sprzedane. Reszta rzeczy dostępna. Edytowane 21 Lipca 2018 przez spowiednik (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam, Sprzedane od ZRX 1100 : Koło przód, sztyca przód, tarcze hamulcowe przód, manetka, zębatka tył. Temat wyedytowany. Pozostałe części nadal aktualne - zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Hej, Podbijam. Jeśli jest ktoś czymś zainteresowany proszę śmiało pisać na PW, smsem lub dzwonić. Ceny są do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Up! Rzeczy czekają popakowane w garażu na nowego właściciela. Szczególnie polecam części od ZZRa - są naprawdę w doskonałym stanie. Wszystkie ceny do dogadania i negocjacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Moi Drodzy idą Święta więc robię promocję - wszystkie wystawione części 30% taniej :D Jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam na priva lub kontakt telefonem :D Zostałem Januszem polskiego marketingu xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi