Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Oficjalne otwarcie salonu w Łodzi

Liberty Motors zaprasza na Wielkie Otwarcie nowego salonu w Łodzi!

Zastanawialiście się może co robić w sobotę 19 maja? Proponujemy spędzenie tego dnia z Liberty Motors, w otoczeniu pięknych kobiet i wspaniałych motocykli! Zapraszamy już od godziny 10.00 przy ulicy Dąbrowskiego 207/225!

Przygotowaliśmy dla Was:

- przejażdzki motocyklowe z Jackiem Czachorem ( Mistrz pojedzie: BMW R 1200 GS, Yamaha Super Tenere i Triumph Tiger Explorer) UWAGA: konieczny własny motocykl klasy enduro, turystycznej lub cross

- jazdy testowe

- rabaty cenowe - od 20% do 30% na asortyment Inter Motors (przez całą imprezę od godziny 10.00 do 18.00),

- bezpłatny przegląd motocykli

- niespodziankę muzyczną o godzinie 16.30

Uwaga! Na przejażdzki motocyklowe z Jackiem Czachorem zapisy pod numerem telefonu: 723 981 758, ilość miejsc ograniczona! Warto również wcześniej zapisać się na jazdę testową: 723 981 758.

Opublikowano (edytowane)

w radiu mówią że ma być też grill

może spotkanie dla tych co nie jadą do Wielunia powiedzmy o 15:00 w Liberty albo na LUKOIL-u???

info

http://www.libertymo...zi-n380557.html

ha ha ha 2 użytkowników jednocześnie ten sam temat pisało :biggrin:

za dużo nas na forum :P za dużo tych samych myśli :P

Edytowane przez Suchy-wolk
Usunięcie zdublowanej treści. (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ja sie pisze :biggrin: darmowy przeglad moze uda sie zrobić :biggrin: ale moze jakas wczesniejsza pora żeby sie załapać ?

Opublikowano

nie mam już jamachy :biggrin: nie mam po co jechać, bo pewnie na moją kawę i tak nie będą chcieli nawet spojrzeć ;)

Przemek, kupmy sobie triumphy :smile:

Dla mnie może być taki:

http://otomoto.pl/tr...s-M3038524.html

Tobie proponuję:

http://otomoto.pl/tr...t-M2085650.html

:smile:

ps. za jakieś 3 latka (jak najeżdżę się Kawą) kupię sobie takiego trimpha, ew. BMW R1200GS, a co :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Podjade chyba na 12:00Ma byc prezentacja dlugo zapowiadanej BM`ki.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Przemek, kupmy sobie triumphy :smile:

Triumphy, to są bardzo fajne motocykle :smile:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Ja tam wole Honde ;)

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

Opublikowano

Jedzie ktoś autem z okolic Zgierza, dorzucę się na paliwo.

Opublikowano

Triumphy, to są bardzo fajne motocykle :smile:

Potwierdzam :biggrin:
Opublikowano

Bylem chwile na imprezie, troche ludu bylo ale bez szalu. Wiecej chyba motocykli salon wydaje sie konkretny ciekawe jaki serwis i jakie ceny beda.

Opublikowano

Byłem tam dziś.Pojeździełem Triumph'em Bonneville T100. Strasznie fajny klasyk. A jaka kultura pracy, marzenie. Zero wibracji. Ciągnie od 1500obr. Fajny. Miłe zaskoczenie :smile:

Opublikowano

Echh,gdybym nie musial przejrzec moto tez bym nim chetnie pojezdzil :-)

Opublikowano
Grinch chyba byłeś z samego rana bo jak ja byłem to ani Ciebie ani Twojego TransAlpa nie widziałem :sad2:
Opublikowano

my byliśmy i hmmmm szału nie było...mimo "wielkiego otwarcia" ceny też pozostały wielkie.... AGV k-3 za 700 zł... IXON - Kurtka 1800... szkoda tak wymieniać dalej...w skrócie jaka "wielka promocja" taki był też zespół tam grający...

Opublikowano

Ale darmowe jedzonko było przynajmniej :smile:

Opublikowano

Nie przesadzajcie, ja po promocyjnym pokazie maxi skutera BMW miałem ochotę kupić dwa :smile: Jeden dla mnie a drugi dla Pani Basi, która ten skuter promowała. Na szczęście zapomniałem karty ;)