Pablo74 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Oficjalne otwarcie salonu w Łodzi Liberty Motors zaprasza na Wielkie Otwarcie nowego salonu w Łodzi! Zastanawialiście się może co robić w sobotę 19 maja? Proponujemy spędzenie tego dnia z Liberty Motors, w otoczeniu pięknych kobiet i wspaniałych motocykli! Zapraszamy już od godziny 10.00 przy ulicy Dąbrowskiego 207/225! Przygotowaliśmy dla Was: - przejażdzki motocyklowe z Jackiem Czachorem ( Mistrz pojedzie: BMW R 1200 GS, Yamaha Super Tenere i Triumph Tiger Explorer) UWAGA: konieczny własny motocykl klasy enduro, turystycznej lub cross - jazdy testowe - rabaty cenowe - od 20% do 30% na asortyment Inter Motors (przez całą imprezę od godziny 10.00 do 18.00), - bezpłatny przegląd motocykli - niespodziankę muzyczną o godzinie 16.30 Uwaga! Na przejażdzki motocyklowe z Jackiem Czachorem zapisy pod numerem telefonu: 723 981 758, ilość miejsc ograniczona! Warto również wcześniej zapisać się na jazdę testową: 723 981 758. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) w radiu mówią że ma być też grill może spotkanie dla tych co nie jadą do Wielunia powiedzmy o 15:00 w Liberty albo na LUKOIL-u??? info http://www.libertymo...zi-n380557.html ha ha ha 2 użytkowników jednocześnie ten sam temat pisało za dużo nas na forum za dużo tych samych myśli Edytowane 16 Maja 2012 przez Suchy-wolk Usunięcie zdublowanej treści. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ja sie pisze darmowy przeglad moze uda sie zrobić ale moze jakas wczesniejsza pora żeby sie załapać ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Honde im zabrali http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 nie mam już jamachy nie mam po co jechać, bo pewnie na moją kawę i tak nie będą chcieli nawet spojrzeć Przemek, kupmy sobie triumphy Dla mnie może być taki: http://otomoto.pl/tr...s-M3038524.html Tobie proponuję: http://otomoto.pl/tr...t-M2085650.html ps. za jakieś 3 latka (jak najeżdżę się Kawą) kupię sobie takiego trimpha, ew. BMW R1200GS, a co 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Podjade chyba na 12:00Ma byc prezentacja dlugo zapowiadanej BM`ki. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przemek, kupmy sobie triumphy Triumphy, to są bardzo fajne motocykle 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 kumpel na dukata znow sie napalił 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja tam wole Honde 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jedzie ktoś autem z okolic Zgierza, dorzucę się na paliwo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Triumphy, to są bardzo fajne motocykle Potwierdzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Bylem chwile na imprezie, troche ludu bylo ale bez szalu. Wiecej chyba motocykli salon wydaje sie konkretny ciekawe jaki serwis i jakie ceny beda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Byłem tam dziś.Pojeździełem Triumph'em Bonneville T100. Strasznie fajny klasyk. A jaka kultura pracy, marzenie. Zero wibracji. Ciągnie od 1500obr. Fajny. Miłe zaskoczenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Echh,gdybym nie musial przejrzec moto tez bym nim chetnie pojezdzil :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Grinch chyba byłeś z samego rana bo jak ja byłem to ani Ciebie ani Twojego TransAlpa nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 my byliśmy i hmmmm szału nie było...mimo "wielkiego otwarcia" ceny też pozostały wielkie.... AGV k-3 za 700 zł... IXON - Kurtka 1800... szkoda tak wymieniać dalej...w skrócie jaka "wielka promocja" taki był też zespół tam grający... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ale darmowe jedzonko było przynajmniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nie przesadzajcie, ja po promocyjnym pokazie maxi skutera BMW miałem ochotę kupić dwa Jeden dla mnie a drugi dla Pani Basi, która ten skuter promowała. Na szczęście zapomniałem karty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi