Antonio Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dostałem namiar na mechanika i chciałem u niego zrobić parę rzeczy w moim quadzie. Zrobił mi listę paru rzeczy w i tym zalecił wymianę zębatki sprzęgła rozrusznika. Zaproponowałem, ze sam zakupie wszystkie części, a on tylko powymienia co trzeba i tak się rozliczymy. W sklepie <innym> znalazłem trochę taniej niż on sobie zaśpiewał. Ten coś kręci głową i nie chce na to pójść. Mieliście taką sytuację może? Jaquzie: wyciąłem link, który wstawiłeś, co by bezpłatnej reklamy nie było. Peace. ps. pamiętaj, że mechanik nie tylko zarabia na robociźnie, ale i na częściach. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jeżeli macha głową to dowiedz się z jakiego powodu. Jedni mechanicy zarabiają na częściach i dają większy rabat na usługę, a drudzy mają inną politykę i nie przyjmują części od Klientów ze względu na np.opóźnienia, niepasujące elementy etc. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
wielebny67 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Pamiętaj jeśli dostarczysz swoje części mechanik nie ponosi za nie odpowiedzialności , jeśli coś będzie nie tak zapłacisz 2 razy za wymianę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi