Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem namiar na mechanika i chciałem u niego zrobić parę rzeczy w moim quadzie. Zrobił mi listę paru rzeczy w i tym zalecił wymianę zębatki sprzęgła rozrusznika. Zaproponowałem, ze sam zakupie wszystkie części, a on tylko powymienia co trzeba i tak się rozliczymy. W sklepie  <innym> znalazłem trochę taniej niż on sobie zaśpiewał. Ten coś kręci głową i nie chce na to pójść. Mieliście taką sytuację może?

Jaquzie: wyciąłem link, który wstawiłeś, co by bezpłatnej reklamy nie było. Peace.
ps. pamiętaj, że mechanik nie tylko zarabia na robociźnie, ale i na częściach.

Opublikowano

Jeżeli macha głową to dowiedz się z jakiego powodu. Jedni mechanicy zarabiają na częściach i dają większy rabat na usługę, a drudzy mają inną politykę i nie przyjmują części od Klientów ze względu na np.opóźnienia, niepasujące elementy etc. 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Pamiętaj jeśli dostarczysz swoje części mechanik nie ponosi za nie odpowiedzialności , jeśli coś będzie nie tak zapłacisz 2 razy za wymianę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk