Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W najbliższą niedzielę czyli 29 kwietnia organizujemy dla dzieci z naszych domów dziecka kurs pierwszej pomocy. Poprowadzi go nasz forumowy kolega @boroś, czyli strażak OSP oraz Motopomocny, szkolenie będzie nastawione na młodego widza ale myślę że dla nas też może być przydane przypomnienie sobie zasad pierwszej pomocy. Oczywiście motocykliści będą mile widziani co by w przerwie powozić dzieciaki a może przydamy się jako pozoranci do ćwiczeń z bandażowania (spokojnie do masarzu serca będą phantomy) Impreza odbędzie się na terenie DD2 na ul. Aleksandrowskiej 137 w godzinach 11 - 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Krzysztof w jakich godzinach impreza:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Krzysztof w jakich godzinach impreza:)No widzisz nie napisalem najważniejszego, początek o godz 11 czas trwania ok 4 godziny Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 No widzisz nie napisalem najważniejszego, początek o godz 11 czas trwania ok 4 godziny Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaJeszcze ważne gdzie to będzie Krzysiu .Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jeszcze ważne gdzie to będzie Krzysiu .Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaJuż odpisałem w 1 poście ze zapraszam do dd2 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Potwierdzam obecność jednak dzisiaj dogadywałem sobotę Jak będzie możliwość to przy sobocie bym został. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 10 godzin temu, boroś napisał: Potwierdzam obecność jednak dzisiaj dogadywałem sobotę Jak będzie możliwość to przy sobocie bym został. To w końcu w jakim dniu jest impreza w DD2 niedziela czy sobota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 No i się okazuje że popitoliłem dni ale skoro bryada szkoleniowa naszykowała się na sobotę to nie pozostaje nic innego jak zmienić termin imprezy na 28. kwietnia SOBOTA godzina 11. Dzisiaj pojawi sie informacja o zmianie terminu na FB i na stronie głównej forum, osoby które wykazały zainteresowanie czyli @chylon @leniuchmichał @AgaJaga @Shido @Aidekk @ro6ert @tomahouk przepraszam za zamieszanie i zapraszam na sobotę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Może po pracy podjadę bo do 16.00 pracuję . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ja tam wspieram wszelkie akcje związane z pierwszą pomocą i ratowaniem życia, aczkolwiek na tej nie będę mógł być, bo wyjeżdżam akurat. Aczkolwiek czekam na może jakąś akcję promowania oddawania krwi przez motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Dnia 26.04.2018 o 12:42, Shido napisał: czekam na może jakąś akcję promowania oddawania krwi przez motocyklistów Taka akcja już jest i nazywa się MotoSerce, ale nie jest to akcja naszego Forum czy Stowarzyszenia. My nie robimy akcji związanych ze zbiórkami krwi bo skoro Berserkers na spółkę z Dark Squadron robią dobrą robote to nie ma sensu z nimi konkurować. Akcja przebiega co roku na rynku Manufaktury. Niestety tegoroczna edycja była 5 dni temu 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 57 minut temu, Aidekk napisał: Taka akcja już jest i nazywa się MotoSerce, ale nie jest to akcja naszego Forum czy Stowarzyszenia. My nie robimy akcji związanych ze zbiórkami krwi bo skoro Berserkers na spółkę z Dark Squadron robią dobrą robote to nie ma sensu z nimi konkurować. Akcja przebiega co roku na rynku Manufaktury. Niestety tegoroczna edycja była 5 dni temu Oki dzięki za info, skoro 5 dni temu była akcja to i tak by mnie nie "urządzała" bo jeszcze przez 2 tygodnie nie mogę oddawać krwi bo nie minęły mi jeszcze 2 miesiące od ostatniej donacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ale Krzysiek mącisz mi plany, już mojego młodego ustawiłem na niedzielną akcję a tu okazuje się że sobota. W sobotę mam wypad do Lichenia a szkoda bo w tej akcji też chętnie bym wziął udział. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi