j23lodz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witajcie.Jestem nowy na forum ,do tej pory jezdzilem na skuterze (jet-force-peugeot) ale w tym sezonie postanowilem sprobowac jazdy jakims manualem(naked) o poj.125cc na poczatek i sprawdzic czy mi przypasuje.Na ta chwile zapisalem sie na jazdy i szukam powoli stroju ale po jazdach (08.05.2018r) bede wiedzial czy chce manual czy wiekszy skuter.Jesli wiecie gdzie i kiedy sa dni otwarte w salonach ,jakies zloty,wystawy itp,,chcialbym przymierzyc sie do kilku sprzetow ,mam 174cm wiec nie wszystko bedzie mi pewnie pasowalo...jesli ma ktos jakis grafik wydarzen to prosze o podeslanie,z gory dziekuje.Jacek 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Powitać i powodzenia w testach 0 Cytuj
j23lodz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Waśnie znalazłem w necie, ze można wypożyczyć moto!! Firma ABACUS... będę testował w majówkę.... o ile pogoda dopisze. 0 Cytuj
A04 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
vethi Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć 0 Cytuj CBR125 ->SV650->DL650 K5 V-strom
j23lodz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 Cześć wszystkim🏍 jestem po testach yamahy tricity 125cc pierwsze 2 dni przyzwyczajalem się do wagi moto i ćwiczyłem na placu slolomy, ósemki itd.. aby wyczuć moto. W pierwszym dniu , nie byłem pozytywnie nastawiony na 2 koła z przodu ale po dwóch dniach jazdy opanowałem sprzęt. Trzeba uważać na chamowanie przy skręconej lekko kierownicy , bo nie jest stabilny jak myślałem. Szukam yamahy MT 125 z ABS (zadbanej) do wprawienia się w jeździe ze skrzynia manualna. Na ta chwile wziąłem kilka godzin nauki na gladius 650 żeby zobaczyć czy dam rade,bo ważę 60 kg przy 174cm. Ale widzę ze nie jest zle😃 Poćwiczę jeden sezon i zapisze się na prawko A. Trafilem na fajnego kolesia co jeździ w gimkhanie i fajnie wszystko tłumaczy, jak ktoś szuka w Łodzi instruktora to polecam -Tomek ze szkoły AUTOAKADEMIA w Łodzi. Jak ktoś ma zadbana mt 125 do sprzedania to dajcie znać...trzymajcie się. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi