j23lodz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witajcie.Jestem nowy na forum ,do tej pory jezdzilem na skuterze (jet-force-peugeot) ale w tym sezonie postanowilem sprobowac jazdy jakims manualem(naked) o poj.125cc na poczatek i sprawdzic czy mi przypasuje.Na ta chwile zapisalem sie na jazdy i szukam powoli stroju ale po jazdach (08.05.2018r) bede wiedzial czy chce manual czy wiekszy skuter.Jesli wiecie gdzie i kiedy sa dni otwarte w salonach ,jakies zloty,wystawy itp,,chcialbym przymierzyc sie do kilku sprzetow ,mam 174cm wiec nie wszystko bedzie mi pewnie pasowalo...jesli ma ktos jakis grafik wydarzen to prosze o podeslanie,z gory dziekuje.Jacek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Powitać i powodzenia w testach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mioton Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j23lodz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Waśnie znalazłem w necie, ze można wypożyczyć moto!! Firma ABACUS... będę testował w majówkę.... o ile pogoda dopisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vethi Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć 0 Cytuj CBR125 ->SV650->DL650 K5 V-strom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j23lodz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Cześć wszystkim🏍 jestem po testach yamahy tricity 125cc pierwsze 2 dni przyzwyczajalem się do wagi moto i ćwiczyłem na placu slolomy, ósemki itd.. aby wyczuć moto. W pierwszym dniu , nie byłem pozytywnie nastawiony na 2 koła z przodu ale po dwóch dniach jazdy opanowałem sprzęt. Trzeba uważać na chamowanie przy skręconej lekko kierownicy , bo nie jest stabilny jak myślałem. Szukam yamahy MT 125 z ABS (zadbanej) do wprawienia się w jeździe ze skrzynia manualna. Na ta chwile wziąłem kilka godzin nauki na gladius 650 żeby zobaczyć czy dam rade,bo ważę 60 kg przy 174cm. Ale widzę ze nie jest zle😃 Poćwiczę jeden sezon i zapisze się na prawko A. Trafilem na fajnego kolesia co jeździ w gimkhanie i fajnie wszystko tłumaczy, jak ktoś szuka w Łodzi instruktora to polecam -Tomek ze szkoły AUTOAKADEMIA w Łodzi. Jak ktoś ma zadbana mt 125 do sprzedania to dajcie znać...trzymajcie się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekN Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Powitać na forum 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKriss Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Cześć ✋ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi