arteklik Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cześć, muszę kupić nowe buty. Po przymiarkach zostały mi dwa modele do wyboru. Jeżeli macie jakieś doświadczenia proszę o opinie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mateusz, a jak długo masz supertechy? Ciekawy jestem ich wytrzymałości. Jeśli chodzi o wygodę i funkcjonalność to też alpiny bardziej mi odpowiadają, ale mam mieszane uczucia co do trwałości ich produktów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W takim razie niech dostępność zdecyduje. Chcę koniecznie perforowane więc będę musiał zamawiać i od czasu oczekiwania zależeć będzie na które buty padnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi