Mur67 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Cześć, mam do oddania rękawice motocyklowe dziecięce - rozmiar M - Modeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Na jaki to wiek dziecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jeździła w nich już jako 8-9 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jeśli jeszcze aktualne to ja chętnie przygarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 aktualne - kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 To ja jestem zdecydowany. Mój syn jeszcze śmiga w komplecie po Twoim dziecku. Przestanie matce rękawiczki podbierać. Zadzwonię jutro uzgodnić termin odbioru. OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi