master611 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam, obiecalem ze sie pochwale nowym nabytkiem, jak kazdy to kazdy Po obejrzeniu wielu ofert na rynku zdecydowałem sie na zakup gsxr 600 z 2011r . Cos wiecej? Motocykl z polskiego salonu, jeden wlasciciel, 15tys przebiegu,na drogi wyjechal w 2013r,pelna dokumentacja,wszystko w oryginale bez sciemy. Po motocykl wybralem sie az do swidnicy i to chyba tyle... jak dla mnie na ta chwile motocykl jest po prostu bajka! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Bardzo ładnie wygląda. Gratuluję udanego zakupu. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mała aktualizacja, moto sprawuje sie swietnie Dzis pochwale sie nowym wydechem Laser Xtreme czy jakos tak :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ale opony to Panie czemu nie pozamykane Nie no żartuję, nie chcę gówno burzy zorganizować Ten wydech to widzę, że slipon. Jak to brzmi? Przyjemnie czy po prostu pruje mordę? 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 2 godziny temu, Piuriel napisał: Ale opony to Panie czemu nie pozamykane Nie no żartuję, nie chcę gówno burzy zorganizować Ten wydech to widzę, że slipon. Jak to brzmi? Przyjemnie czy po prostu pruje mordę? poprzedni wlasciciel mowil ze mial decata to prul jape :p ja mam kata i wg mnie jest w sam raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi