Aragorn33 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Szanowni forumowicze, poszukuje godnej polecenia i przystępnej cenowo ekipy do wykonania tynków zewnętrznych na moim domu. Miałem umówioną ekipę na kwiecień, ale jak to z "fachowcami" bywa jak tylko zrobiło się ciepło i zaczął się sezon na "wykończeniówkę" okazało się, że są tacy zapracowani, że najpierw powiedzieli mi, żebym zaczekał 2 tygodnie, bo inną robotę kończą, a teraz przestali odbierać ode mnie telefon. Nie chcą zarobić to trudno, natomiast ja wolałbym uniknąć ekipy z przypadku, dlatego zwracam się do Was. Do otynkowania jest wolnostojący dom z poddaszem użytkowym w Aleksandrowie Łódzkim. Według projektantów do zrobienia jest 180 m2. Myślałem o tynkach silikatowo-silikonowych (kolor jasny - bladożółty, piaskowy), bo silikonowe są dość kosztowne a budżet mam napięty.
Bogdan Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2018 U mnie sytuacja byla podobna tylko nas wystawiali 3 razy 3 ekipy. Z tego co wiem oni tak maja wybieraja sobie najlepsza i najlatwiejsza robote. A jak zaczniesz szukac to terminy sa za 6 - 12 msc. Swojej Ci tez nie polece bo zrobili jak zrobili. Post wniesie tylko tyle ze bedziesz wiedzial jak wyglada sytuacji i z czym sie mierzyc. Zycze duzo cierpliwosci
Aragorn33 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 Dom otynkowany. Temat do zamknięcia. Osoby poszukujące ekipy tynkującej mogą śmiało pisać do mnie na priv celem otrzymania telefonu, kosztów itd.
Rekomendowane odpowiedzi