Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tynki zewnętrzne, elewacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni forumowicze, poszukuje godnej polecenia i przystępnej cenowo ekipy do wykonania tynków zewnętrznych na moim domu. Miałem umówioną ekipę na kwiecień, ale jak to z "fachowcami" bywa jak tylko zrobiło się ciepło i zaczął się sezon na "wykończeniówkę" okazało się, że są tacy zapracowani, że najpierw powiedzieli mi, żebym zaczekał 2 tygodnie, bo inną robotę kończą, a teraz przestali odbierać ode mnie telefon. Nie chcą zarobić to trudno, natomiast ja wolałbym uniknąć ekipy z przypadku, dlatego zwracam się do Was. Do otynkowania jest wolnostojący dom z poddaszem użytkowym w Aleksandrowie Łódzkim. Według projektantów do zrobienia jest 180 m2. Myślałem o tynkach silikatowo-silikonowych (kolor jasny - bladożółty, piaskowy), bo silikonowe są dość kosztowne a budżet mam napięty.

Opublikowano

U mnie sytuacja byla podobna tylko nas wystawiali 3 razy 3 ekipy. Z tego co wiem oni tak maja wybieraja sobie najlepsza i najlatwiejsza robote. A jak zaczniesz szukac to terminy sa za 6 - 12 msc. Swojej Ci tez nie polece bo zrobili jak zrobili. Post wniesie tylko tyle ze bedziesz wiedzial jak wyglada sytuacji i z czym sie mierzyc. Zycze duzo cierpliwosci :smile:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dom otynkowany. Temat do zamknięcia.

Osoby poszukujące ekipy tynkującej mogą śmiało pisać do mnie na priv celem otrzymania telefonu, kosztów itd.

• Suchy-wolk zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...