Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedzielę 15 kwietnia o 13:30 rozpoczęcie w Bełchatowie. Start o 13:30 jak zawsze przy kościele na Binkowie.

bel.jpeg

Opublikowano

Ja ze znajomym wybieramy się do Bełchatowa na otwarcie przy czym wcześniej chcemy zaliczyć taras widokowy na kopalnie i następnie udać się na paradę. 

Zbieramy się na Orlenie w Konstantynowie Łódzki koło 10:35,  10-15 min na tankowanie i startujemy. Tempo raczej niedzielne (spokojnie 100-110 bez szaleństw :smile:)

Link do punktu startu:

https://goo.gl/maps/bYMwi4GUjuR2

LwG

Opublikowano

Pewnie polecę z wami. Jakby co będę rwno na czas, jak nie możecie startować :-) 

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Siemka. Nie będziecie mieli nic przeciwko jak się podepnę do was?

Opublikowano

Nope. Chcesz to wpadaj :smile: tak jak pisałem jazda bez szaleństw więc każda maszyna da rade :riding:

Opublikowano

Zaanonsuję się na wszelki wypadek, bo też planowałem podjechać na taras a dziś impreza i może się nie udać wstać :smile:  

Opublikowano

Jakby ktoś chciał się przejechać turystycznym tempem, to ja z Błażejem się umówiliśmy o 1130 pod Dellem. Pewno ok 1200 będziemy ruszać.

Opublikowano

Julian, a jakie to wasze tempo turystyczne?

Opublikowano

Jeśli dam radę się wyrwać z domu i umyć wcześniej moto, to podjadę.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dzisiejszą przejażdżkę. Mam nadzieję, że podobała Wam się garść informacji o elektrowni i kopalni, którą Wam zaserwowałem.

Do następnego!

Opublikowano

Było spoko, nie zawsze można znaleźć specjalistę od wydajności bloków elektrowni w Bełchatowie :smile:

LwG i do następnego.

Opublikowano

Super "wycieczka" i mega poprowadzona kolumna. Dzięki i pozdrawiam :riding:

Opublikowano

I tylko mi żal, że nie zdążyłem i musiałem jechać sam.

Opublikowano

Fakt, ja z Dąbrowy do Kanzasu 55 min. jechałem... na styk minutę przed odjazdem byłem.
Wszystko przez blokady biegaczy :smile:
Ale oprócz tego, super wycieczka (krajo-nauko-znawcza).
Kiedy następne - może Licheń ?

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

Jeśli pogoda pozwoli to ja się wybieram na Licheń :smile: Sprawdzi się czy kopuła się jeszcze świeci